Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Μεταφέρθηκε για τις 3 Ιουνίου η κρίσιμη συνεδρίαση της SL2!!!



Ώρα αποφάσεων για τη Super League 2 και μάλιστα όχι μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά μέσω συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης την προσεχή Τετάρτη 3 Ιουνίου.

 

Τη συγκεκριμένη ημέρα θα διεξαχθεί τελικά το διοικητικό συμβούλιο που φημολογούταν ότι θα γινόταν σήμερα ή αύριο και στο οποίο θα βρεθούν από κοντά όλοι οι νόμιμοι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League 2 και της Football League και θα συζητηθούν τα θέματα της επανέναρξης της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και της αναδιάρθρωσης που ζητάνε οι σύλλογοι της τρίτης κατηγορίας. Σε μια τέτοια περίπτωση πιθανότερο σενάριο είναι να ζητηθεί άνοδος 4 ομάδων στη Super League 1 και συγχώνευση Super League 2 με Football League.

 

Λόγω και της ημερομηνίας που ορίστηκε το κρίσιμο Δ.Σ. είναι προφανές ότι θα έχουμε και οριστικές αποφάσεις για το αν μπορεί η κατηγορία να ξεκινήσει και πάλι για φέτος, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος που δεν επιτρέπει να διεξαχθούν και οι 12 εναπομείνασες αγωνιστικές, μιας και οι μισές σχεδόν ομάδες δεν έχουν κάνει τεστ και δεν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις σε γκρουπ.

 

Την ίδια ημερομηνία θα υπάρξει και ενημέρωσης σχετικά με τις επαφές με τον ΠΣΑΠ, όπου όπως δείχνουν όλα θα είναι θέμα ομάδων να διαπραγματευθούν ξεχωριστά με κάθε παίκτη τους για μειώσεις συμβολαίων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

 

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο με τα εξής θέματα:

 

1. Ενημέρωση για την συνάντηση με ΠΣΑΠ

2. Ενημέρωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής SL 2

3. Συζήτηση για ημερομηνία έναρξης Πρωταθλήματος SL 2

4. Συζήτηση σχετικά με πρόταση της FL για τροποποίηση της προκήρυξης

του πρωταθλήματος της Football League

5. Συζήτηση σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων (σχετική

εισήγηση ΠΑΕ Football League)

6. Διάφορα θέματα

 

Σύγκληση Δ.Σ. Football League

 

Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των μελών της Football League, με τα εξής θέματα:

 

1. Συζήτηση για εισήγηση στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης

Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, θέματος περί

τροποποίησης προκήρυξης πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής

περιόδου 2019-2020

2. Συζήτηση περί αναδιάρθρωσης πρωταθλήματος

3. Διάφορα θέματα

 

Λόγω των μέτρων πρόληψης του Covid -19, παρακαλείται όπως προσέλθει στη συνεδρίαση μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος της κάθε ΠΑΕ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου