Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ελληνικό : Αγιασμός και επιστροφή στη φυσική έδρα!!! (Video - Photos)


Αγιασμός έγινε σήμερα στο ανακαινισμένο γήπεδο Ελληνικού, όπου φέτος θα επιστρέψει για να αγωνίζεται η τοπική Αναγέννηση.

Παρών στη πρώτη μέρα της ομάδας πίσω στο «σπίτι» της, ήταν γύρω στους 17-18 ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, αρκετά μέλη της διοίκησης, αλλά και γύρω στα 40-50 που παρακολούθησαν τον αγιασμό και εν συνεχεία το φιλικό με το Συρράκο. Οι περισσότεροι κάτοικοι του Ελληνικού ή με καταγωγή από το χωριό. Ο αγιασμός πρόλαβε και τελείωσε κυριολεκτικά στο παρά ένα πριν ξεσπάσει μια μεγάλη μπόρα.

Το γήπεδο, όπως έχουμε γράψει κι άλλες φορές, είχε αρκετές κακοτεχνίες από την αρχή της ανακατασκευής του. Έχουν γίνει σίγουρα βελτιωτικές κινήσεις, αλλά σε κάποια σημεία είναι εμφανή κάποια μικροπροβλήματα. Στα αποδυτήρια έχει γίνει περιποίηση και εκτός αυτών έχουν τοποθετηθεί και καναπέδες.

Όσον αφορά την ομάδα, το ρόστερ κατά μεγάλο ποσοστό μένει ως έχει, συν κάποιες πολύ καλές μεταγραφές και επιστροφές που έχουν γίνει. Πέρυσι η Αναγέννηση τερμάτισε έκτη στον Β΄ Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και βάση αναδιάρθρωσης για μια θέση δεν πήρε κι αυτή την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική. Σίγουρα η φυσική έδρα προσθέτει άλλη δυναμική για ακόμα καλύτερη πορεία.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου