Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Φιλικό Κοσμηρά - Πράμαντα : Στιγμιότυπα και δηλώσεις προπονητών!!! (Video)

 

Φιλικό προετοιμασίας δόθηκε χτες στο γήπεδο Κοσμηράς, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Α.Ε. Πραμάντων.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-0 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες λόγω διακοπών και εργασιών. Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν οι Ζάραγκας, Περβανάς, Μπέτας και δυο ο Ζώτος Α..

 

Ο προπονητής του Α.Ο. Κοσμηράς, Σάκης Κουβεντάρης, με αφορμή το φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα των Πραμάντων δήλωσε ότι φέτος ανέλαβε την Κοσμηρά για να μπορέσει η ομάδα να καθιερωθεί στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Για το ρόστερ είπα πως η ομάδα έχει καλούς παίκτες και χαρακτήρες. Έχουν επικεντρωθεί σε 5-6 παίκτες που έχουν εμπειρία από την κατηγορία και ευελπιστεί να τους αποκτήσουν σύντομα.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες και όπως δήλωσε πάει αρκετά καλά. Για φιλικά έχουν κλειστεί άλλα 3 φιλικά με τον Δεκαπενταύγουστο με Κράψη, Μέτσοβο και Νησί, 19-22 και 24 οι ημερομηνίες. Προσπαθούν να κλείσουν κι άλλα 2-3 φιλικά.

 

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της Α.Ε. Πραμάντων, Κώστας Γεωργάκης, αναφέροντας πως η ομάδα του έχει ξεκινήσει εδώ και μιάμιση βδομάδα την προετοιμασία, ενώ θα γίνει μια μικρή διακοπή τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Είπε ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν κλείσει ακόμα 4 φιλικά παιχνίδια, όπως με Συρράκο, τον Άτλα – Χουλιαράδες και κάποια άλλα που είναι προγραμματισμένα

Όσον αφορά το ρόστερ δήλωσε ότι η ομάδα θα βασιστεί στον περσινό κορμό, έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές και αναμένονται άλλες 2-3 προσθήκες.

 




ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου