Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Φιλική νίκη το Ελληνικό απέναντι στο Συρράκο!!! (Video τα στιγμιότυπα)


Όπως είπαμε μετά τον αγιασμό στο γήπεδο Ελληνικού ακολούθησε φιλικό με την ομάδα του Σταυραετού Συρράκου, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με σκορ 1-0 κι ένα γκολ στο τέλος που δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Η Αναγέννηση ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν και έδειχνε να μην έχει συνηθίσει ακόμη το γήπεδο. Το Συρράκο παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις, κυρίως επιθετικά. Είχε, όμως, δυο πολύ καλές ευκαιρίες, η μια κατέληξε στο δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, δυο όλες κι όλες και οι δυο για το Ελληνικό. Η μια ήταν ένα σουτ του Ζώη από αριστερά, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του ίδιου, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε για λίγο κόρνερ και η δεύτερη προήλθε από την εκτέλεση του συγκεκριμένου κόρνερ από τον Στάθη, ο Γκάτζιος βγήκε ανεπιτυχώς με γροθιές, αλλά πάνω στη γραμμή έσωσε ο Τσάλλος.

Η επανάληψη ήταν πιο παραγωγική από πλευράς φάσεων και γκολ. Πρώτη καλή στιγμή ένα φάουλ του Μάντζιου Κ. από αριστερά, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Η επόμενη φάση είναι το γκολ του Ελληνικού, όπου μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Μάντζιου Κ. και Κουτσογιάννη, ο δεύτερος πασάρει με τακουνάκι στον πρώτο κι αυτός σουτάρει στη δεξιά γωνία του Γκάτζιου για το 1-0. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκει στο Συρράκο και είναι η πρώτη του στο παιχνίδι, ο Ζήκος σουτάρει από δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ. Στη συνέχεια ο Ζιάβρος για το Ελληνικό κάνει την ατομική ενέργεια, βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά τον προλαβαίνει ο Γκάτζιος. Ακολουθεί η καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ταμπουράκης σουτάρει από αριστερά, στο απέναντι κάθετο δοκάρι η μπάλα. Πριν το φινάλε του ματς μπήκε ένα πολύ ωραίο γκολ από άποψη ενέργειας, μιας και η κάθετη του Στεργίου ήταν άψογη και το πλασέ του Ζιάβρου στη κίνηση. Τελικά το γκολ ακυρώθηκε γιατί θεωρήθηκε οφσάιντ, χωρίς βέβαια να υπάρχει διαιτητής στη φιλική αυτή αναμέτρηση.

 


Έπαιξαν για το Ελληνικό : Τσόλας, Γκουντέβενος, Γιώτης, Ζήσης, Στάθης, Στεργίου, Μάντζιος Κ., Μάντζιος Θ., Ζώης, Ζάκα, Κουτσογιάννης, Μπεσόπουλος, Ζιάβρος, Μπακόλας, Πάσχος

Έπαιξαν για το Συρράκο: Γκάτζιος, Μοτσενίγος Σ., Μοτσενίγος Ν., Μητρογιάννης Δ., Μητρογιάννης Λ., Καλέσιος, Τσάλλος, Κάππης, Κομπούλης, Ζήκος, Ταμπουράκης, Μπεσίρης



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου