Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ηλιόκαλη : Ρέφαρε με "διπλό", 1-3 το Ρωμανό!!!


Ρέφαρε για την ήττα στην πρώτη αγωνιστική η Ηλιόκαλη, μάλιστα απέναντι σε ένα δυνατό φέτος αντίπαλο, αφού επικράτησε του Ρωμανόυ με σκορ 1-3 στο γήπεδο Πεδινής!

Πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό για την Ηλιόκαλη με σουτ του Τζούμα, αποκρούει ο Νάσης. Στο επόμενο λεπτό συνδυασμός Γκουγιάννου και Λέτσιου, σουτ του δεύτερου, αποκρούει και πάλι ο Νάσης. Στο 23΄ κεφαλιά του Μπούνα για το Ρωμανό και η μπάλα λίγο άουτ. Στο 26΄ έρχεται το 0-1 με σουτ εκτός περιοχής από τον Γκουγιάννο. Στο 28΄ σουτ του Φαρμάκη αποκρούει ο Γκαραμέτσιος, ξανά σουτ από τον Μπούνα και δεύτερη απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Ηλιόκαλης. Στο 35΄ ασίστ του Γκουγιάννου στον Λέτσιο, σουτ του δεύτερου, αποκρούει σωτήρια ο Νάσης. Δυο λεπτά μετά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Λέτσιος κάνει το 0-2. Στο 40΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη και το Ρωμανό μειώνει σε 1-2.

Στην επανάληψη και στο 54΄ έρχεται το 1-3 με γκολ του Παππά Π., σουτ στη κίνηση μετά από φάουλ του Γκουγιάννου. Στο 64΄απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αλεξίου, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 89΄ ατομική ενέργεια και συρτό σουτ του Στάθη, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Νάσης.



Το ρεπορτάζ είναι από τον Πέτρο Σιούλη *


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου