Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Άναψαν τα αίματα στο Μέτσοβο – Βοτανικός!!! (Video)


Όπως είπαμε εκτός από 4 γκολ και αρκετές φάσεις, το ματς στο Μέτσοβο, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ολυμπιακού Βοτανικού, είχε και πολλά νεύρα προς το φινάλε.

Η αρχή έγινε στο 75΄ όταν ο νεαρός Βαρσάνης βρίζει τον Ασπρούδη, αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά αποχωρώντας φωνάζει ότι πρώτος δέχτηκε βρισιά. Το περιστατικό είναι λίγο μετά το 2-1 των γηπεδούχων με πέναλτι, που κέρδισε ο Βαρσάνης.

Στο 84΄ ο Τσουλιάης Θ. πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και το πανηγυρίζει βγάζοντας τη φανέλα, αλλά πηγαίνοντας και προς τον πάγκο των αντιπάλων και φαίνεται να τους λέει κάτι. Από πλευράς πάγκου Βοτανικού, ο Μπαρέκος εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και απευθύνεται στους διαιτητές λέγοντας πως δέχτηκαν βρισιές.

Η «φωτιά» ανάβει ταυτόχρονα και στο κέντρο του γηπέδου, όπου Ρομποτής και Τσουλιάης Θ. «σφιχταγκαλιάζονται», ενώ οι υπόλοιπη προσπαθούν να τους χωρίσουν. Λίγο μετά ο βοηθός διαιτητή κ. Διαμάντη ενημερώνει τον διαιτητή κ. Ντάρα για ο περιστατικό και αυτός βγάζει απευθείας κόκκινη κάρτα και στους δυο πρωταγωνιστές.

Ο Ρομποτής εκνευρισμένος κατευθύνεται προς τον βοηθό διαιτητή διαμαρτυρόμενος έντονα πως δεν υπήρχε τσακωμός, κάτι που ισχυρίζονται και οι συμπαίκτες του λίγο μετά. Ο βοηθός διαιτητή πηγαίνει στη σέντρα και το ματς διακόπτεται για λίγο. Τελικά αποχωρούν και οι δυο από το γήπεδο.

Μικροεντάσεις δημιουργούνται και έξω από τα αποδυτήρια των ομάδων, χωρίς κάτι σοβαρό. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων κ. Τζίμας διαμαρτύρεται έντονα στη διαιτητική τριάδα, που αποχωρεί στα αποδυτήρια.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου