Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ζωοδόχος : Πρώτο "τρίποντο" στις καθυστερήσεις!!!


Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα της Ζωοδόχου επί της Αγίας Μαρίνας και μάλιστα στις καθυστερήσεις, με σκορ 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Πασχάλη και Στογιάννη. Στο 32΄ ο Πασχάλης εκτελεί φάουλ, η μπάλα βρίσκει στο τοίχος, ο διαιτητής κ. Μπούμπας δίνει πέναλτι για χέρι. Ο Παππάς Γ. αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά ο Βάσιος πέφτει σωστά και αποκρούει, με τη μπάλα εν συνεχεία να χτυπάει δοκάρι, αλλά να μην καταλήγει στα δίχτυα. Η φάση, όμως, συνεχίστηκε και ο Παππάς με κεφαλιά σημάδεψε εστία, αλλά ο Βάσιος έβαλε και πάλι «στόπ».

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και κέρδισαν αρκετά στημένα, που εκτελούσε ο Κατσίφας. Στο 73΄ μετά από κόρνερ ο  Σταύρου κάνει την κεφαλιά πάσα στον Καραγεώργο, αλλά αυτός με προβολή δεν μπορεί να νικήσει τον Κοτίκα. Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του ματ, όταν ο Παππάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσολάκος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραγεώργος με προβολή έκανε το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ζωοδόχος: Βασίος, Παππάς, Ανδρεου (46΄ Ρούσης), Καράγεωργος, Παργινός, Ντόντης, Σταύρου (88΄ Βλάχος), Νικολαόυ (71΄ Μπασιούκας (82΄ λτρ. Ζώης), Σιώτας, Κατσίφας, Τσολάκος

Αγία Μαρίνα: Κοτίκας, Κολόσης, Πεπόνης, Παππάς Γ.,  Λαγκαβάνης, Λικάι, Πασχάλης, Στογιαννης, Παππάς (66΄ Ιορδανίδης), Αθανασίου (90+  Τσίκας), Ρραπα (80΄ Πανταζης)

 

Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ προέρχονται από τον συνάδελφο Μιχάλη Τσάγκα *

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου