Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Δεν άντεξε στην επανάληψη ο Π.Α.Σ., 2-1 ήττα από τον Βόλο


Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Π.Α.Σ. στο πρωτάθλημα της φετινής Super League, αφού ηττήθηκε με σκορ 2-1στον Βόλο, από την τοπική ομάδα.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Π.Α.Σ. ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο, προηγήθηκε νωρίς και είχε κι άλλες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ, ο οποίο στο VAR ακυρώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, το σκηνικό άλλαξε και οι Βολιώτες έφεραν το ματς «τούμπα».

Ο Π.Α.Σ. μπήκε φουριόζος και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Σιόντης σέντραρε από δεξιά, στοπάρισμα και σουτ του Παμλίδη για το 0-1. Στο 7΄ απαντά ο Βόλος με διαγώνιο σουτ του Μαρτίνες, έβγαλε σε κόρνερ ο  Χουτεσιώτης και στην εκτέλεση του Κολόμπο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέτο του Π.Α.Σ.. Μετά από τρία λεπτά πολύ καλή ευκαιρία για τον «Άγιαξ» να βάλει και δεύτερο τέρμα, διαγώνιο σουτ του Πίρσμαν, λίγο δίπλα από το δοκάρι η μπάλα. Στο 23΄ ο Βόλος με κεφαλιά του Ουάρντα, έπειτα από σέντρα του Μαρτίνες, σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται από το VAR, καθώς έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Στο 36΄ κι άλλη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Γιαννιώτες, όταν ο Καρτάλης έβγαλε κάθετη πάσα στον Κριζμάν, αυτός τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει. Οι γηπεδούχοι μέχρι την ανάπαυλα είχαν μόνο ένα σουτ του Δουβίκη, που πέρασε λίγο έξω.

Στην επανάληψη ήρθε η ισοφάριση για του Βολιώτες και συγκεκριμένα στο 55΄, όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σάλιακα, από κεφαλιά του Ουάρντα. Στο επόμενο λεπτό ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-1. Στο 60΄ ο Παντελάκης παραλίγο να βάλει αυτογκόλ με τάκλιν. Οι γηπεδούχοι, που μπήκαν πιο επιθετικοί στην επανάληψη και μετά την ισοφάριση, στο 65΄ σπουδαία ευκαιρία να κάνουν την ανατροπή, όταν ο Περέα με κεφαλιά έστρωσε προς τον Δουβίκα, αυτός κράτησε τη μπάλα με την πλάτη προς την εστία, έστρωσε στον Μαρτίνες κι αυτός σούταρε ψηλά άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Π.Α.Σ. απαντάει κι αυτός με μια μεγάλη ευκαιρία, όταν από κόρνερ του Καρτάλη, ο Παντελάκης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά πάνω στη γραμμή έσωσε ο Φερράρι. Η ανατροπή υπέρ των γηπεδούχων ήρθε στο 77΄, όταν ο Μπαριέντος εκτέλεσε κόρνερ, ολιγωρία στην άμυνα του Π.Α.Σ. , κεφαλιά του Ουάρντα και 2-1. Ο Π.Α.Σ. προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 88΄ είχε την ευκαιρία, όταν ο Πίρσμαν πέρασε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας και ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης (37' λ.τρ. Περέα), Μπαριέντος, Μαρτίνες, Ουάρντα, Δουβίκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Νάουμετς, Παμλίδης, Κρίζμαν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου