Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Μαχητής : "Έστω και στο 90΄" - "Απαιτούμε μέτρα για την υγεία των αθλητών"


Δελτίο Τύπου

Έστω και στο 90'

Έστω και στις καθυστερήσεις η ΕΠΣΗΠ αποφάσισε το αυτονόητο, να μην παίξει με την υγεία των αθλητών και κατ' επέκταση των πολιτών.

Παρ' όλα αυτά, αυτή η απόφαση θα είναι μια τρύπα στο νερό, αν απλά η επανέναρξη μεταφερθεί την επόμενη ή παρεπόμενη εβδομάδα χωρίς τα απαραίτητα μέτρα.

Καλούμε τη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ καθώς και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία να απαιτήσουμε ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγεία μας.

Δήμος-Περιφέρεια ΓΓΑ και ΕΠΟ να χρηματοδοτήσουν τώρα μέτρα για ασφαλή επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

 

Τώρα απαιτούμε μέτρα για την υγεία όλων των αθλητών.

Υγειονομική βοήθεια όση και όπου απαιτείται απο την πολιτεία στους αθλητές , τους προπονητές και γενικά σε όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται και μετέχουν της αθλητικής δραστηριότητας.

Επαρκή και δωρεάν από το κράτος χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας, διαγνωστικών τεστ σε όλα τα αθλητικά κέντρα, επίσημα  πρωταθλήματα, διαιτητές, προσωπικό αγώνων, σε αθλητές και προπονητές.

Δημος Περιφέρεια να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού για την καθαριότητα και την απολύμανση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων

Διαγνωστικά τεστ τώρα πριν την έναρξη των αγώνων

Σε περίπτωση κρούσματος άμεσα δωρεάν διαγνωστικά τέστ σε αθλητές, προπονητές κλπ και σε όσους ερθουν σε επαφή (οικογένεια, κλπ)

 

 

ΕΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου