Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Δεν τα κατάφερε η Κατσικά, ήττα στο Αγρίνιο


Ήττα για τη Θύελλα Κατσικάς σήμερα στο Αγρίνιο, με σκορ 3-1 από τον τοπικό Παναγρινιακό!

Οι «κόκκινοι» αν και μπήκαν πολύ καλά στο ματς, προηγούμενοι με 0-1 και έχοντας κι άλλη καλή ευκαιρία πιο πριν, τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το ματς. Οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα και στην επανάληψη πέτυχαν ακόμα δυο τέρματα. Η Θύελλα πίεσε στο φινάλε, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος τη κατάσταση.


Η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία άνηκε στη Θύελλα, όταν στο 7΄ ο Νάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Τσιαφίτσα, αλλά αυτός σε φάση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παρδάλο. Στο 13΄ο Βασιλάρης εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους και ο Παπαιώαννου βγάζει σε κόρνερ. Στο 22΄ σουτ του Βασιλάρη, η μπάλα κοντράρει σε σώματα αμυντικών της Κατσικάς και καταλήγει κόρνερ. Στο 33΄ έρχεται το γκολ για τη Θύελλα, ο Μούτσιος βγάζει κάθετη πάσα στον Φαρμάκη, κι αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ γράφει το 0-1. Δεν περνάνε 7 λεπτά και οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν, όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε κόρνερ και ο Φραγκούλης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη φτάσαμε στο 59΄για να γίνει η ανατροπή στο σκορ με 2-1 από τους γηπεδούχους. Ο Κούσης έβγαλε την ασίστ στον Ντούλια, που με διαγώνιο σουτ από δεξιά σκόραρε. Ένα λεπτό μετά σουτ του Γκόλια πέρασε άουτ, όπως κι ένα φάουλ του Τσουμάνη για τη Κατσικά στο 62΄. Στο 67΄ σουτ του Τσιαφίτσα, λίγο έξω η μπάλα. Στο 74΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναγρινιακό να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Στέφανος Φραγκούλης βγάζει τον Βασιλόγιαννη απέναντι στον Παπαϊωάννου, ο επιθετικός του Παναγρινιακού κάνει το πλασέ και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Θύελλας. Τελικά το 3-1 γίνεται στο 77, όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαιωάννου απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Κούσης πλάσαρε εύστοχα. Στο 83΄ ο Αντωνόπουλος πιάνει ωραίο φαλτσαριστό σουτ μέσα από τη περιοχή, περνάει άουτ η μπάλα. Στο 88΄ καλό σουτ του Πολυχρόνη εκτός περιοχής, ελάχιστα έξω η μπάλα. Στο 90΄ κι άλλη ευκαιρία για την Κατσικά, σέντρα του Τσιαφίτσα από δεξιά, κεφαλιά του Βελτσίστα, άουτ η μπάλα.

 

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ : Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α, Σαμψώνας, Ντούλιας (Αντωνόπουλος 67΄), Μήλιος (Νούλας 88΄), Κούσης, Βασιλάρης (Φραγκούλης Σ. 61΄), Βασιλόγιαννης (Ψηφής 88΄)

ΚΑΤΣΙΚΑ : Παπαϊωάννου, Νάνος, Λισγάρας, Πάκος (Παολυχρόνης 70΄), Μελιγγιώτης (Γούλας 70΄), Τσουμάνης (Βελτσίστας 82΄), Φαρμάκης, Μούτσιος, Νάκος, Τσιαφίτσας, Ασωνίτης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου