Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Έγινε του VAR, Π.Α.Σ. - Α.Ε.Κ. : 0-1


Ήττα για τον Π.Α.Σ. στο Ζωσιμάδες από την Α.Ε.Κ. με σκορ 0-1, όπου είναι πρώτη εντός έδρας για τους κυανόλευκους!

Το αποτέλεσμα ίσως αδικεί τον «Άγιαξ» μιας και προσπάθησε αρκετά, είχε δοκάρι και δυο ακυρωθέν γκολ από το VAR.

Στο 8΄ σουτ του Καρτάλη, απομάκρυνε η αντίπαλη άμυνα. Στο 10΄ ο Λόπεζ από τα πλάγια τη σέντρα, ο Μαχαίρας βρέθηκε σε κενή από τερματοφύλακα εστία, πλάσαρε, ο Πίρσμαν απομάκρυνε στη γραμμή. Τρία λεπτά μετά φάουλ του Μάνταλου, κεφαλιά του Χνιντ στην έξοδο του Χουτεσιώτη, με τη χρήση VAR υποδείχτηκε πέναλτι στη σύγκρουση του τερματοφύλακα με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ανσαριφάντ και κάνει το 0-1. Στο 24΄ διαγώνιο σουτ του Μαχαίρα, απέκρουσε ο Χουτεσιώτης. Στο 34΄ έρχεται το γκολ για τον Π.Α.Σ., σέντρα του Πίρσμαν, κεφαλιά ο Παμλίδης η μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ, όμως, ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR ως οφσάιντ. Στο 39΄ μια ακόμα καλή στιγμή για την Α.Ε.Κ., σέντρα του Λόπεζ, που πρόλαβε τη μπάλα πριν περάσει άουτ, κεφαλιά του Ανσαριφάρντ ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στις αρχές τις επανάληψης ο Π.Α.Σ. μπήκε δυναμικά και έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 49΄ από φάουλ του Σάλιακα από τα πλάγια, κεφαλιά του Εραμούσπε στο κάθετο δοκάρι, και στα χέρια του Τσιντώτα. Στο 51΄ σέντρα του Καρτάλη, κεφαλιά του Ελευθεριάδη στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 80΄ μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Ολιβέιρα ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάστρο, Σιόντης (61' λ.τρ. Νάουμετς), Ελευθεριάδης (86' Λώλης), Καρτάλης (66' Ντομίγκεζ), Λεό, Παμλίδης.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Λόπες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μαχαίρας (70' Ινσούα), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (56' Λιβάϊα), Ανσαριφάρντ (70' Ολιβέιρα).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου