Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Θύελλα Κατσικάς : Άξιζε τη νίκη και την πήρε, 0-1 μεσ' το Λουτρό


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Θύελλας Κατσικάς, η πρώτη εκτός έδρας, αφού έφυγε με το "τρίποντο" από την έδρα του Αμβρακικού Λουτρού και σκορ 0-1!

Η ερυθρόλευκοι άξιζαν τη νίκη, καθώς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, είχαν αρκετές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι στο 1ο ημίχρονο, ενώ απειλήθηκαν μόνο μια φορά από τους γηπεδούχους, οι οποίοι σημάδεψαν το δοκάρι. Στην επανάληψη δεν υπήρχαν τόσες καλές φάσεις και για τις δυο ομάδες, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς. Η Θύελλα, όμως, είχε άλλη άποψη και στις καθυστερήσεις πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στον μαραθώνιο για παραμονή στην κατηγορία.

Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 8΄ με σουτ του Τσουμάνη, αποκρούει ο Βασιλείαδης, στην επαναφορά σουτ του Παπαρούνα, άουτ η μπάλα. Στο 19΄ στην αντεπίθεση η Θύελλα με τον Ρίζο από δεξιά κάνει την κούρσα, σεντράρει, δεν βρίσκει γεμάτα τη μπάλα με το κεφάλι ο Μπλέτσας και η μπάλα περνάει για λίγο άουτ. Στο 32΄ η πρώτη και πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους, ο Θεοδώρου πασάρει ωραία στον Παπακίτσο που είναι δεξιά εντός περιοχής, αυτός κάνει τη προσποίηση και το σουτ, η μπάλα χτυπάει αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 36΄ ατομική ενέργεια του Γούλα και σουτ εκτός περιοχής, αποκρούει ο γκολκίπερ Βασιλειάδης. Στο 41΄ ο Ψαρράς κάνει το σουτ, αποκρούει ο Βασιλειάδης, η μπάλα πάει αριστερά μέσα στην περιοχή, σουτάρει ο Τσουμάνης, χέρι του Παγώνη και η Κατσικά κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπλέτσας, αλλά είναι πολύ κακή και ο γκλοκίπερ του Αμβρακικού μπλοκάρει. Στο 43΄ μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Ρίζος πασάρει στον Παπαρούνα, σουτ του δεύτερου εντός περιοχής, διώχνει σε κόρνερ ο Στασινόπουλος, ενώ μπάλα κατευθύνονταν για την εστία. Εκτελείται το κόρνερ, αναμπουμπούλα στην περιοχή και ο Πάνος, που είχε ανέβει για τη στημένη φάση, δεν μπορεί να πλασάρει, διώχνει η άμυνα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και είχαν κάποια σουτ με τον Ρίζο, που όμως δεν βρήκαν στόχο, ενώ το Αμβρακίκος προσπάθησε να απειλήσει στο 65, όταν όταν ο Παπακιτσος έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, αλλά διαδοχικά σουτ του Λιμάνζι και του Καλπακούλα εντός περιοχής, βρίσκουν σε σώματα αμυντικών της Θύελλας. Στο 78΄ καλή φάση για τους γηπεδούχους, ο Λιμάνζι σεντράρει από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά - ψαράκι του Παπακίτσου, βγάζουν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Κατσικάς. Στο 92΄ έρχεται η λύτρωση για τη Θύελλα, όταν ο Κολιούσης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του στόπερ Πάνου και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μετά τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων αντικρίζουν τη κόκκινη κάρτα οι Παπακίτσος και Περβανάς, για Αμβρακικό και Θύελλα αντίστοιχα, για αψιμαχίες που έγιναν.


Αμβρακικός Λουτρού : Βασιλειάδης, Κακιώνης, Στασινόπουλος, Καλπακούλας (Γκανάρας 82΄), Μικιές, Θεοδώρου (Δήμος 46΄), Παγώνης, Παπαχρονόπουλος, Λιμάνζι (Καζανάς 88΄), Ζοτάι (Σπανός 46΄), Παπακίτσος

Θύελλα Κατσικάς : Πατσιούρας, Μελιγγιώτης (Περβανάς 39΄), Λισγάρας, Ψαρράς, Πάνος, Τσουμάνης (Νάνος 79΄), Γούλας (Πολυχρόνης 67΄), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Παπαρούνας, Ρίζος (Κολιούσης 79΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου