Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Γιάννενα W.F.C. : Ήττα στη Θεσσαλονίκη, 6-0 από τον Π.Α.Ο.Κ.


Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Γιάννενα W.F.C. στη Θεσσαλονίκη από τον Π.Α.Ο.Κ., με σκορ 6-0!

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν ούτως ή άλλως μεγάλη κι έγινε μεγαλύτερη από τη στιγμή που η Γιαννιώτικη ομάαδα είχε απουσίες.
Οι γηπεδούχες απείλησαν στο 2΄και στο 10΄με την Γκάτζιου, στο 9΄και στο 10΄με την Στράντζαλη και στο 24΄ με την Πούλιου. Το πρώτο γκολ του δικέφαλου του Βορρά ήρθε στο 34΄, όταν η Νικολάου ανέτρεψε την Στράντζαλη μέσα στην περιοχή, η παθών εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ωραία συνεργασία Πατερνά με Σπυριδωνίδου, η δεύτερη πλασάρει από κοντά για το 2-0. Στο 45΄ πάσα της Πούλιου, ωραία ατομική ενέργεια και σουτ της  Σπυριδωνίδου για το 3-0.

Με το καλημέρα της επανάληψης, στο 46΄ η Βαρδαλή εκτελεί κόρνερ, σουτ της Στράντζαλη εκτός περιοχής και η μπάλα στο πλεχτό για το 4-0. Στο 52΄ σέντρα της Βαρδαλή από δεξιά, κεφαλιά της Σπυριδωνίδου για το 5-0. Στο 73΄η Σπυριδωνίδου σημάδεψε το δοκάρι και στο 83΄η Χατζηλαζάρου απέκρουσε σουτ της Πούλιου. Στο 84΄ κόρνερ της Βαρδαλή, σουτ της Στράντζαλη από κοντά για το τελικό 6-0. 


Π.Α.Ο.Κ.: Νάσση, Καραπέτσα (60΄ Κωνσταντινίδου), Γκάτζιου, Κακαμπούκη, Νεφρού (75΄ Σωτηριάδου), Σμιλίκοβιτς (36΄ λ.τρ. Πίτσιου), Στράντζαλη, Πούλιου, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πατερνά

Γιάννενα wfc: Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Νικοπούλου (86΄ Οικονομίδη), Παπαδημητρίου, Μπεκιάρη, Μαργώνη, Δασιοπούλου, Τσιούρη (58΄ Αυγέρη), Κωτση (58΄ Μπούμπα), Καραγιαννίδου, Κουκιά (46΄ Γκλίναβου)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου