Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Γιάννενα W.F.C. : Βαριά, αλλά δίκαιη ήττα, στα Τρίκαλα


Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Γιάννενα W.F.C. στα Τρίκαλα, από την τοπική ομάδα με σκορ 4-0!

Βαρύ το σκορ για τις Γιαννιώτισες, αλλά δίκαιο, μιας και δεν απείλησαν ούτε μια στιγμή τις Τρικαλίνες, που ήταν πολύ καλές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχες απείλησαν μόλις στο 6ο λεπτό, όταν η Κωστοπούλου έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε πολύ ωραία το σώμα της  και σούταρε από το της ύψος περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 10΄ η Ζντράγκοβιτς βγάζει ασίστ στην Κωστοπούλου, σουτ της δεύτερης εντός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Στο 25΄ γίνεται το 1-0, η Αλεξίου βγάζει μπαλιά τρύπα από δεξιά, Ντράγκοβιτς μόνη μέσα στην περιοχή πλασάρει για το 1-0. Στο 38΄ η Κωστοπούλου προσπαθεί να βγάλει κάθετη πάσα, μπερδεύονται οι αμυντικοί των  φιλοξενούμενων, η Ζντράγκοβιτς κλέβει τη μπάλα, περνάει και την τερματοφύλακα κι από πλάγια αριστερά πλασάρει για το 2-0. Στο 45΄ η Αλεξίου εντός περιοχής, πασάρει στην Κωστοπούλου, σουτ της δεύτερης από κοντά, πάνω σε αμυντικούς η μπάλα.

Στην επανάληψη δεν είχαμε πολλές φάσεις, αλλά ήρθαν ακόμη δυο γκολ. Στο 48΄η Αλεξίου κάνει την κούρσα από δεξιά, πασάρει στην Πλακιά, σουτ της δεύτερης μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω. Φτάσαμε στο 82΄ για να δούμε ξανά φάση και γκολ. Συγκεκριμένα η Αλεξίου έκανε από δεξιά μια σέντρα - σουτ, η μπάλα στο απέναντι κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα της Χατζηλαζάρου για το 3-0. Τελικό 4-0 στον 90, όταν η Βαίτση πάσαρε στην Πλακιά, ατομική ενέργεια και τετ-α-τετ της Πλακιά με την Χατζηλαζάρου, νικήτρια η γκολκίπερ των Ιωαννίνων, αλλά η Κωστοπούλου που παίρνει την ασίστ δεν αστοχεί σε σχεδόν κενή εστία. 


Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ : Αρζουμανίδη (Δραγούτσου 71΄), Τσούνη (Τσακνάκη 80΄), Τζόρα, Σακελλάρη (Γεωργούλα 71΄), Αλεξίου, Κωστοπούλου, Σαριώτη (Τροχούτσου 68΄), Πλακιά, Ζντράγκοβιτς (Τσάρα 80΄), Μπέου, Βαίτση

ΓΙΑΝΝΕΝΑ W.F.C. : Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Μπεκιάρη (Ντόβα 71΄), Γιωτιτσα, Νικοπούλου, Μαργώνη, Καραγιαννίδου, Παπαδημητρίου (Αυγέρη 85΄), Τσιούρη (Σεφερίδη 55΄), Κατσάνου (Τόλη 85΄), Δασιοπούλου (Κώτση 71΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου