Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Φιλικό Σταυράκι - Α.Ε.Μ. : 1-0 (Video)


Φιλική αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Λέανδρος Καμηνάς ανάμεσα στο Σταυράκι και τους Μικρασιάτες, με νικητές τους γηπεδούχους και σκορ 1-0!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά του Λαλάι, έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Σιώτα από δεξιά.

Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, με το Σταυράκι να είναι πιο κινητικό επιθετικά, αλλά κλασσικές ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι, κυρίως εκμεταλλευόμενοι λάθη. Ο Τούσης για το Σταυράκι απείλησε πρώτος με ένα πλασέ, που πέρασε λίγο έξω. Η Α.Ε.Μ. απάντησε με τετ-α-τετ του Αθανασίου, αφού πρώτα έκλεψε τη μπάλα από αμυντικό του Σταυρακίου, αλλά απέκρουσε ο Λάμπρης και λίγο πριν την ανάπαυλα, πλασέ του Σιώζιού από πλάγια δεξιά, πέρασε λίγο δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης απείλησε με σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία, για να έρθει στη συνέχεια το γκολ των γηπεδούχων. Τελευταία φάση λίγο πριν το φινάλε, ο Σιώτας σπάει ωραία στον νεαρό Παπαρούνα, σουτ του δεύτερου από δεξιά, με τα πόδια αποκρούει ο Γκοτζιάς.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου