Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Κράψη : Πήρε το διπλό, 1-3 το Σταυράκι


Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η ομάδα της Κράψης, που επικράτησε του Σταυρακίου με σκορ 1-3 στο γήπεδο Λιμνοπούλας!

Η νίκη και σήμερα είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Τσάγκα Δ., λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του.


Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χριστακόπουλος εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας, πασάρει στον Σταμούλη, που πλασάρει για το 0-1. Ακολουθούν σουτ των Νούγια και Τσουμάνη, που περνάνε άουτ. Στο 14΄ μπαλιά του Καράσα από δεξιά, πλασέ με τη μια ο Σταμούλης, σε κόρνερ ο Γκάτζιος. Στο 21΄ωραία ατομική ενέργεια του Μαργιόλα, συρτό σουτ και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 29΄ φοβερό σουτ του Νούγια λίγο έξω από την περιοχή και 1-2 για την Κράψη. Στο 32΄σέντρα του Μαλλάτου από δεξιά, κεφαλιά του Τσουμάνη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 41΄ παράλληλη του Αθανασίου από δεξιά, σε κενή εστία ο Μαργίολας στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. 

Στο 50΄καλή στιγμή με τον Τσουμάνη από κοντά, άουτ η μπάλα. Στο 82΄ ατομική ενέργεια και πλασέ του Ζαμπέτα, βγάζει σε κόρνερ ο Γκάτζιος. Στο επόμενο λεπτό δυνατό φάουλ του Νούγια, σε κόρνερ βγάζει ο Γκάτζιος. Στο 88΄φάση διαρκείας με σουτ των Τσάνη και Ζαμπέτα να αποκρούονται, αλλά ο Μπούγιας στην επαναφορά δεν αστοχεί για το τελικό 1-3. 


Σταυράκι: Γκάτζιος, Βούλγαρης, Κολιός (53’ Ζήκος), Παργινός, Καπατσέλης, Πράσος (46’ Τούσης), Λαλάι, Τσακανίκας, Αθανασίου (76’ Μιχάλης), Μαργιόλας, Κλεισούρας (63’ λ.τρ.Ναθαναήλ).

Κράψη: Αρχοντάκης, Καράσας, Τσάγκας, Τζίμας, Νάσιος, Μαλλάτος, Χριστακόπουλος (58’ Γεωργιάδης), Τσάνης, Νούγιας (86’ Παλαιοπάνος), Σταμούλης (71’ Ζαμπέτας), Τσουμάνης (71’ Μπούγιας).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου