Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Πεντέλη : Εύκολα οι "αρκούδες", 5-0 τον Πανζαγορισιακό


Στο Ενωσιακό γήπεδο η Πεντέλη υποδέχτηκε τον Πανζαγορισιακό και πήρε τη νίκη με σκορ 5-0 και χατ-τρικ Χαρίση.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν πρώτοι ένα δυνατό σουτ με τον Μπέση, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23΄ η πρώτη καλή στιγμή για Πεντέλη, φάουλ του Μίχου από αριστερά, προβολή του Καπρινιώτη, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 34΄ κόρνερ του Γκούζου από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά από τον Καπρινιώτη, αλλά μπλοκάρει ο Βλάχος. Στο 38΄ διαγώνιο σουτ του Μπράμη από αριστερά, βγάζει σε κόρνερ ο Βλάχος. Στο επόμενο λεπτό έρχεται το 1-0, ο Χαρίσης από δεξιά πασάρει στον Κώτση, αυτός ασίστ στον Μίχο, πλασέ του τελευταίο, κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα. Στο 45΄ δίνεται πέναλτι σε ανατροπή του Χαρίση από τον Βλάχο, εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 2-0. 


Το 2ο ημίχρονο ξεκινάει κι αυτό με γκολ για την Πεντέλη, ο Χαρίσης μόνος του κάνει την κούρσα από δεξιά, μπαίνει περιοχή, σουτάρει και γράφει το 3-0. Στο 63΄ ο Κώτσης σε φάση τετ-α-τετ νικάει κι αυτός τον Βλάχο για το 4-0. Στο 71΄ κόρνερ του Μίχου από αριστερά, μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Δήμος, στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 80΄ πάσα του Δήμου από δεξιά, στοπάρισμα και σουτ του Χαρίση για το 5-0. Στο 84΄ ο Χαρίσης στρώνει στον Λαμπρίδη, σουτ του δεύτερου, με τα πόδια αποκρούει ο Βλάχος. Στο 85΄ σέντρα του Χαρίση από αριστερά, σταμάτημα της μπάλας και σουτ από την Δήμου, λίγο έξω η μπάλα.


ΠΕΝΤΕΛΗ : Μπαλλατζία, Γκούζος (Βλάχος 74΄), Καπρινιώτης, Ντέτσικας (Δήμος 59΄), Λικάι, Νάτσης, Λαμπρίδης, Μπράμης (Τσιάλλιος 65΄), Χαρίσης, Μίχος (Μαλάμος 74΄), Κώτσης (Δήμου 74΄)

ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ : Βλάχος, Τσουμάνης Π., Νάνος, Κοντοδήμας, Ράπτης, Μπέσης, Ζήγος Γ., Ζήγος Ι. (Τσιόκας 76΄), Ντίμης, Τσουμάνης Γ. (Κώστας 30΄), Καραβασίλης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου