Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Ανατολή : Πεντάρα μεσ'το Αγία Σοφία - Με 10 από το 27΄ η Α.Ε.Μ.


Πολύ πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κανείς πέρασε η Ανατολή από το Αγία Σοφία, επικρατώντας της Α.Ε. Μικρασιατών με σκορ 1-5!

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε σίγουρα και η αποβολή του Ραγιά στο 27΄ για την Α.Ε.Μ., μιας και οι γηπεδούχοι μέχρι τότε κρατούσαν χαμηλά τον πήχη στο ματς. Από εκεί και μετά οι "Πόντιοι" έδειξαν τα δόντια τους και πήραν όπως φάνηκε μια άνετη νίκη.


Στο 7ο λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την Ανατολή όταν ο Τασιούλας έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο αμυντικό, αλλά τον πρόλαβε πριν πλασάρει ο Νάκος και έδιωξε. Στο 13΄ κόρνερ του Ναυρόζογλου από αριστερά, κεφαλιά του Ανανιάδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Νικολαίδης μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 16΄ ο Νάκος αργεί να κάνει το βολέ μετά από γύρισμα της άμυνας, ο Ορφανός πάει να του κλέψει τη μπάλα, αυτή κοντράρε, φτάνει στον Τασιούλα κι αυτός σουτάρει ψηλά άουτ. Στο 20΄ ο Μπαλαντάνης με δεύτερη προσπάθεια πιάνει καλό σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 27΄2η κίτρινη κάρτα στο Ραγιά για μαρκάρισμα στον Στραγάλη, με 10 συνέχισε η Α.Ε.Μ.. Στο 31΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναυρόζογλου Ι. από μακριά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 37΄έρχεται το 0-1 για τους "Πόντιους", ο Γιάννος από δεξιά κάνει τη σέντρα μέσα στην περιοχή, η μπάλα φτάνει στον Στραγάλη, ο οποίος σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, στην απέναντι γωνία του Νάκου η μπάλα. 




Η Ανατολή ξεκίνησε με γκολ και στο 2ο ημίχρονο και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο 48΄ ο Κτενάς πιάνει ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ και νικάει κι αυτός τον Νάκο για το 0-2. Στο 50΄ πολύ ωραίος συνδυασμός των "μπλε", ο Ορφανός δίνει στον Γιάννο δεξιά, αυτός παράλληλη μπαλιά, αφήνει ο Μιχαηλίδης η μπάλα να περάσει, φτάνει στον Ντασούτη, που πλασάρει για το 0-3. Στο 66΄ οι γηπεδούχοι απειλούν σοβαρά μετά από αρκετή ώρα, ο Ναυρόζογλου Ι. κάνει την ατομική ενέργεια από αριστερά, μπαίνει περιοχή και σουτάρει, η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Παίλας σουτάρει ψηλά άουτ. Στο 77΄ ο Ορφανός μετά από κόντρα τροφοδοτεί τον Τασιούλα, τετ-α-τετ ο τελευταίος με το Νάκο, σε κόρνερ βγάζει ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 79΄ μακρινό σουτ του Γκουγιάννου, η μπάλα κάπου κοντράρει, αλλάζει πορεία, αλλά ο Νάκος πέφτει σωστά και βγάζει σε κόρνερ. Στο 80΄κεφαλιά του Γκουγιάννου από δεξιά, κεφαλιά του Μιχαηλίδη, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 81΄ ο Ορφανός σπάει από αριστερά τη μπάλα, πλασέ του Τασιούλα από κοντά και 0-4 για την Ανατολή. Στο 85΄ ο Στραγάλης σεντράρει από δεξιά, η μπάλα φτάνει στον Τασιούλα, που με κεφαλιά - ψαράκι γράφει το 0-5. Στο 87΄ ο Ζώτος βγαίνει τετ-α-τετ, αλλά σουτάρει άουτ. Στο 89΄ σουτ του Γκούμα εντός περιοχής, αποκρούει ο Νάκος. Στο 90΄το γκολ της τιμής για τους Μικρασιάτες, σέντρα του Ναυρόζογλου Ι. από αριστερά, κεφαλιά του Παίλας και τελικό 1-5. 


 Α.Ε. Μικρασιατών: Νάκος, Ναυρόζογλου Α, Τσίρης, Αθανασίου, Χρυσοστόμου(54΄Παίλας), Ανανιάδης, Ραγιάς, Λούζης (82’ Τζαρούχης), Μπαλαντάνης (70’ Ναυρόζογλου Αθ), Ναυρόζογλου Ι, Κασιμόπουλος.

Ανατολή(Αλέκος Τάτσης): Νικολαίδης, Στραγάλης, Γκούμας, Παππάς, Δρόσος, Μιχαηλίδης (83’ Κακοσίμος), Ντασούτης (62’ Σκουτελιάς), Κτενάς (62’ Τζοβάρας ), Τασιούλας, Ορφανός (83’ Ζώτος), Γιάννος (51’  Γκουγιάννος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου