Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Βροχή τα γκολ στη Βουνοπλαγιά - Διπλό το Κεφαλόβρυσο


Βροχή τα γκολ στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς μεταξύ του τοπικού Αλμυρού και της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου, με νικητές τους φιλοξενούμενους και σκορ 4-7!

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 12ο λεπτό με σουτ του Μπάγια. Στο 17΄ ο Καραγιάννης ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 30΄και πάλι ο Μπάγιας δίνει προβάδισμα στα "αγριοκάτσικα" νικώντας σε φάση τετ-α-τετ τον Κολιό. Στο 45΄ ο Καραγκούνης ισοφαρίζει και πάλι για τους γηπεδούχους, με κεφαλιά. Στο 45΄ ο Γιαννάκης με ωραίο σουτ στέλνει το Κεφαλόβρυσο στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ 2-3.


Στο 54΄ ο Καραγκούνης απαντάει με μια γκολάρα, αφού σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στο "γάμα" της εστίας του Γεωλδάση. Στο 59΄ο Μασούρας κερδίζει πέναλτι, εκτελεί εύκολα ο Γιαννάκης και 3-4. Στο 60΄ ο Περιχάνα σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει εύστοχα και ισοφαρίζει ξανά σε 4-4. Στη συνέχεια ο Καραγιάννης σημαδεύει το δοκάρι και χάνει τη ευκαιρία να βάλει μπροστά για πρώτη φορά τον Αλμυρό. Στο 81΄ο Μακολλάρη Ν. με πλασέ κάνει το 4-5. Στο 84΄ κερδίζει πέναλτι ο Λάμπρου και πάλι ευστοχεί ο Γιαννάκης για το 4-6. Στο 87΄ ο Μακολάρη Ν. με προβολή, έπειτα από σέντρα, διαμορφώνει το τελικό 4-7. Δοκάρι είχε και ο Μασούρας για τους φιλοξενούμενους.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου