Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Πέραμα : Σημαντικότατο διπλό, 0-1 μεσ' την Ελεούσα


Σημαντικό διπλό για την Προοδευτική Περάματος, στην έδρα της γειτονικής Ελεούσας, με σκορ 0-1!

Οι φιλοξενούμενοι πλέον έχουν 6 βαθμούς, μετά και τη νίκη στην 1η αγωνιστική επί της Αγίας Μαρίνας, ενώ οι κιτρινόμαυροι έχουν μείνει χωρίς βαθμό.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 16΄και στο 25΄ με τον Βελτσίστα. Στο 26΄ σουτ του Μπισέλα, η μπάλα πέρασε άουτ. Δοκάρι για το Πέραμα στο 33΄μετά από δυνατό σουτ του Γιωτάκη. 


Με το "καλημέρα" της επανάληψης ο Μπισέλας κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο ίδιος, αλλά ο Κεφάλας αποκρούει. Στο 57΄ πλασέ του Στάμου, αποκρούει ο Παπαδιώτης. Στο 68΄ ο Κοϊνης έστρωσε την μπάλα στον Γιωτάκη εκείνος σούταρε με τον Κεφάλα να μπλοκάρει. Στο 83΄ κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Βελτσίστα και η μπάλα άουτ. Στο 90΄ έρχεται το γκολ για του Πέραμα, ο Ρούσης σέντραρε, ψαλιδάκι του Μπισέλα, που ανοίγει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 90+6΄ χάθηκε άλλη μια καλή ευκαιρία όταν ο Κεφάλας έκανε λάθος, ο Λέζος πήρε την μπάλα πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά κατέληξε άουτ.


Ελεούσα: Κεφάλας, Δρόλιας, Κωστούλας, Αλεξίου (90+ Μαχαίρας), Μαμακής ( λ.τρ. 43΄ Ρίσβας), Πότσης, Ρίζος, Ζυγούνας, Βελτσίστας, Παπαδόπουλος, Στάμος

Πέραμα: Παπαδιώτης, Ρούσης, Χεμπέγια, Μηλίτσης, Σήτος, Κατσάνος, Μοναστηριώτης, Κοϊνης (76΄ Στυάθης), Καρτάλης (90+ Λέζος), Γιωτάκης, Μπισέλας (90+ Λιακόπουλος)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου