Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Εξάρα το Ρωμανό, με χατ-τρικ Μπούνα


Εύκολο απόγευμα για τον Αχέροντα Ρωμανού στο Ενωσιακό γήπεδο, αφού κέρδισε με 0-6 τον Σταυραετό Συρράκου.

Χατ-τρικ πέτυχε ο νεαρός Μπούνας, σε δαιμονιώδη φόρμα και ο Αλεξίου Β., που πέτυχε άλλα δυο τέρματα. Χαρακτηριστικό της κακής μέρας του Συρράκου, είναι πως δεν έκανε ούτε μια κλασική ευκαιρία.

Στο 4ο ένα σουτ του Μπούνα, απέκρουσε ο Γεράκος. Στο 32΄ η επόμενη καλή στιγμή, που γίνεται γκολ, τετ-α-τετ ο Σίδερης, νικάει τον Γεράκο για το 0-1. Στο 36΄ ασίστ του Σίδερη από αριστερά στον Μπούνα, διαγώνιο σουτ του δεύτερου, στην απέναντι γωνία του Γεράκου για το 0-2. 


Στο 49΄ βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Μπούνα, αυτός περνάει και τον τερματοφύλακα Γεράκο και σημειώνει το 0-3. Στο 55΄ πολύ ωραία κάθετη πάσα του Σίδεδη, ο Μπούνας πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Γεράκο, τον προλαβαίνει και αποκρούει ο γκλοκίπερ του Συρράκου. Στο 62΄ αντεπίθεση για το Ρωμανό, από αριστερά ο Μπούνας πασάρει στον Αλεξίου Β., πλασέ του δεύτερου από κοντά και 0-4. Στο 73΄ ωραίο μακρινό σουτ του Καρατζιά, λίγο πάνω από την εστία του Γεράκου. Στο 75΄ διαγώνιο σουτ του Σίδερη από δεξιά, πέφτει και αποκρούει ο Γεράκος. Στο 78΄ο Αλεξίου Αγ. κυνηγάει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του άουτ, παράλληλη μπαλιά, η μπάλα στον Μπούνα στο δεύτερο δοκάρι, που στέλνει τη στέλνει στον ουρανό των διχτύων για το 0-5. Το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε στο 82΄, όταν ο Αποστολάκης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Αλεξίου Β., αυτός πέρασε και τον Γεράκο πλασάροντας εύστοχα.


ΣΥΡΡΑΚΟ : Γεράκος, Γεωργίου, Μητρογιάννης Δ. (Βαγγέλης 83΄), Αντωνίου, Γκόγκας (Μοτσενίγκος 17΄), Δόσης, Σούλτης (Ιωαννίδης 74΄), Τσάλλος, Μπούτικος, Κάππης, Χασάνης

ΡΩΜΑΝΟ : Γκόγκος, Αλεξίου Αγ., Καρατζιάς, Φαρμάκης (Μπάμπης 54΄), Μάντης, Τζήμας (Κουλούρας 64΄), Μπούνας, Βασιλείου, Αλεξίου Β., Μάρκο, Σίδερης (Αποστολάκης 76΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου