Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Τη νίκη η Κράψη με 2-0, φωνάζει για πέναλτι το Σταυράκι (Video)


Μια ακόμα νίκη πήρε η ομάδα της Κράψης, σε απογευματινό ματς απέναντι στο Σταυράκι με σκορ 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια διαμαρτύρονται για μια φάση στο 0-0, όπου ο Τούσης φαίνεται να ανατρέπεται από τον Τσίο εντός περιοχής. Αν και από τη λήψη αυτή παρεμβαίνουν σώματα, το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχει επαφή, άρα και παράβαση. Επίσης το Σταυράκι φωνάζει και για το 2-0, ότι η φάση είναι οφσάιντ.



Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Κράψη, στο 7΄ σέντρα του Μαρμούτα από δεξιά, ανάποδο σουτ του Σταμούλη, λίγο έξω η μπάλα. Δέκα λεπτά μετά ο Τούσης γεμίζει, ο Αθανασίου «τσιμπάει» τη μπάλα, αλλά τον προλαβαίνει ο Αρχοντάκης και διώχνει. Στο 19΄ ασίστ του Τσάγκα, σουτ του Σταμούλη, σε κόρνερ βγάζει ο Γκάτζιος. Στο 29΄ είναι η φάση που φωνάζει το Σταυράκι για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Τούση. Στο 30΄ ωραίο σουτ του Τσάγκα, ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 33΄ ο Νούγιας κάνει σέντρα – σουτ, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χριστακόπουλος από κοντά κάνει το 1-0 με κεφαλιά. Στο 36΄ σουτ του Σταμούλη, αποκρούει ο Γκάτζιος. Στο 39΄ σουτ του Τσάγκα, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 52΄ πολύ καλή ευκαιρία για την Κράψη, κάθετη του Χριστακόπουλου προς τον Σταμούλη, σουτ του δεύτερου, βγάζει σε κόρνερ ο Γκάτζιος, Εκτελεί το κόρνερ ο Χριστακόπουλος από αριστερά, κεφαλιά του Νάσιου στο πρώτο δοκάρι, λίγο έξω η μπάλα. Στο 64΄ σουτ του Τσουμάνη από δεξιά αποκρούει ο Γκάτζιος, η μπάλα δεν διώχνεται καλά από την άμυνα του Σταυρακίου, σουτ ο Σταμούλης, ξανά απόκρουση ο Γκάτζιος. Στο 73΄ο Χριστακόπουλος σεντράρει από δεξιά, ο Γκάτζιος βρίσκει λίγο τη μπάλα, αυτή φτάνει αριστερά στον Τσουμάνη, αυτός σουτάρει, διώχνουν οι αμυντικοί προ κενής εστίας. Στο 88΄ ο Ριστάνης βγάζει κάθετη πάσα στον Σταμούλη κι αυτός με διπλή προσπάθεια νικάει τον Γκάτζιο για το τελικό 2-0.

 

ΚΡΑΨΗ : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Τσίος, Λεοντίδης, Νάσιος, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Τσάγκας (Κωνσταντινίδης 62΄), Νούγιας (Τσάνης 86΄), Σταμούλης, Χριστακόπουλος (Ριστάνης 78΄)

 

ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος, Βούλγαρης, Καπατσέλης (Παργινός 76’), Ζιάβρος, Γούλας (Κακανούλιας 89΄) Πράσσος, Τούσης (Γώγος 76΄), Λαλάι (Γαιτανίδης 46΄), Αθανασίου Κ. (Αθανασίου Ο. 62΄), Ντόντης, Κολιός


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου