Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Κεφαλόβρυσο : Αγριέψαν στην επανάληψη τα αγριοκάτσικα, 7-2 το Κάστρο


Ολική ανατροπή στο ματς για το Κεφαλόβρυσο, που σκόρπισε το Κάστρο με 7-2, παρότι έχανε στο ημίχρονο με 1-2!

Τα «αγριοκάτσικα» αγρίεψαν στην επανάληψη και πέτυχαν 6 τέρματα, πραγματοποιώντας μια φοβερή ανατροπή. Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και με ελαφρώς καλύτερο το Κάστρο. Στο 2ο ημίχρονο όμως τα «κανόνια» σίγησαν και οι γηπεδούχοι πέτυχαν μια ευρεία νίκη, που τους εδραιώνει στην 2η θέση, μετά και την ήττα των Αμπελοκήπων.


Πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό για το Κεφαλόβρυσο, ο Τάχιας κάνει την κούρσα, πασάρει στον Μακολλάρι Ντ., αυτός πλασάρει, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Παπαπέτρος. Ο Τσάγκας εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Τάχια, πάνω στη γραμμή της εστίας σώζει αρχικά ο Παπαπέτρος και μετά η άμυνα του Κάστρου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιαννάκης πιάνει ένα ωραίο σουτ από δεξιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 7΄ ο Δρόσος σεντράρει από αριστερά, χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτελεί ο Γεωργούλης, αλλά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν έγινε από την άσπρη βούλα έγινε στο 11΄, όταν ο Νούσης γέμισε, ο Πότσης πήδηξε για κεφαλιά, αλλά δεν την βρήκε, η μπάλα στον Τραγουδάρα Θ., που μόνος του πλάσαρε τον Γεωλδάση για το 1-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μακολλάρι Μ. στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 16΄ και πάλι ο Μακολλάρι Μ., με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής βλέπει τον γκολκίπερ του Κάστρου αρχικά να αποκρούει και στη συνέχεια η μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, αυτή πάει παράλληλη με τη γραμμή και μπλοκάρει ο Παπαπέτρος. Στο 22΄ απευθείας εκτέλση φάουλ του Κουκουθάκη από μακριά, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Γεωλδάσης. Στο 32΄ γύρισμα της άμυνας του Κεφαλόβρυσου προς τον Γεωλδάση, κακό γύρισμα, κλέβει τη μπάλα ο Τραγουδάρας Θ. και πλασάρει για το 1-2. Στο 35΄ σουτ του Βάσιου έξω από την περιοχή, αποκρούει ο Παπαπέτρος.


Στην επανάληψη το Κεφαλόβρυσο μπήκε αποφασισμένο να γυρίσει το ματς. Αρχικά στο 54΄ Τσάγκας πασάρει στον Τάχια, σουτ του δεύτερου από δεξιά, αποκρούει ο Παπαπέτρος. Δέκα λεπτά μετά ο Τάχιας από δεξιά κάνει την παράλληλη μπαλιά, πλασέ του Γιόγιακα στην κίνηση και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στο 67΄ ψηλή μπαλιά του Τάχια, ο Γιαννάκης από αριστερά κοντρολάρει, σουτάρει και σκοράρει για την ανατροπή  σε 3-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μακολλάρι Ντ. Με μακρινό σουτ νικάει τον Παπαπέτρο για το 4-2. Στο 70΄ ο Τάχιας δίνει ασίστ στον Γιόγιακα κι αυτός πλασάρει για το 5-2. Στο 78΄ σουτ του Νούση έξω από την περιοχή, αποκρούει ο Γεωλδάσης. Στο 79΄ κάθετη του Μακολλάρι Ντ., ο Τάχια τετ-α-τετ με τον Παπαπέτρο και γράφει το 6-2. Στο 83΄ ο Μπάγιας κυνηγάει μπαλιά τέρμα δεξιά, κάνει την παράλληλη πάσα στον Ντόντη, πλασέ του δεύτερου μέσα από την περιοχή, αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 7-2. Στο 86΄ σουτ του Γιόγιοκα εντός περιοχής, αποκρούει ο Παπαπέτρος. Στο 88΄ μετά από κόντρες η μπάλα φτάνει στρον Τραγιουδάρα Θ, σουτάρει μέσα από την περιοχή, πέφτει και μπλοκάρει ο Γεωλδάσης. Στο 90΄ αχρείαστη αποβολή για το Κάστρο, με τον Παπαυγέρη να κόβει τον Γιογιοκά και σαν τελευταίος παίκτης αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.

 

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ : Γεωλδάσης, Πρεμέτης, Σίμος, Τάσιος, Πότσης, Βάσιος (Καμονάς 56΄), Τσάγκας (Μακολλάρι Κ. 84΄), Τάχιας, Μακολλάρι Μ. (Γιόγιακας 56΄), Γιαννάκης (Μπάγιας 80΄), Μακολλάρι Ντ. (Ντόντης 80΄)

 

ΚΑΣΤΡΟ : Παπαπέτρος, Παντούλας, Στρακόσιας (Καραμάνης 65΄), Παπαυγέρης, Κουκουθάκης, Τραγουδάρας Δ., Γεωργούλης, Δρόσος, Χάιδας, Τραγουδάρας Θ., Νούσης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου