Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Δροσοχώρι : Σημαντικότατη νίκη, 2-1 την Κοσμηρά


Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το Δροσοχώρι, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, επικρατώντας της Κοσμηράς με σκορ 2-1!

Οι γηπεδούχοι με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 12 βαθμούς, προσπέρασαν την Α.Ε.Μ. που δεν έπαιξε λόγω αναβολής του ματς, αλλά και τις Πηγές Λούρου, που είχαν ρεπό αυτή την αγωνιστική.


Στο 13΄ πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ο Ζενέλης σέντραρε, ο Μπλέτσας για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα. Στο 33΄ απαντά το Δροσοχώρι με σουτ του Μελιγγιώτη, απέκρουσε ο Νούτσος. Στο 36΄ ο Κοκκιάδης σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον γκολκίπερ της Κοσμηράς και κάνει το 1-0. Στο 41΄ ευκαιρία με τον Νιτσιάκο για τους φιλοξενούμενους, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας διώχνουν οι αμυντικοί του Δροσοχωρίου. Στο 43΄ ο Μπλέτσας έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο πλεχτό για το 1-1.

Πρώτη φάση στην επανάληψη στο 53΄για την Κοσμηρά, φάουλ του Νούση, αποκρούει ο Κωστούλας. Στο 62΄σουτ του Μανιώτη, απέκρουσε ο Νούτσος. Στο 64΄ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κοσμηράς, ο Μελιγγιώτης πλασάρει για το 2-1. Στο 74΄ο Ζάραγκας κάνει το πλασέ, πάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί του Δροσοχωρίου. Στο 80΄ σουτ ο Γιοβανόπουλος, απέκρουσε ο Κωστούλας. Στο 87΄ σε φάση τετ-α-τετ με τον Νούτσο, πλάσαρε άουτ.

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Κωστούλας, Ντρης, Παππάς, Χαλιάσος, Θεοχάρης, Γερούκαλης, Αγγελόπουλος, Μανιώτης, Μελιγγιώτης, Κοκκιάδης (71’ Παγώνης), Μπαχάς (46’ Μπέλλος).

ΚΟΣΜΗΡΑ : Νούτσος, Τσιούρης, Μυριούνης (68’ Ζαφείρης), Νάκιας, Θέμος, Νούσης, Ζενέλη (90’ Βλαχογιώργος), Ζώτος, Μπλέτσας (57’ Γιοβαννόπουλος), Νιτσιάκος, Ζάραγκας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου