Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Δυναμικό come back το Ελληνικό, 5-3 το Ρωμανό με ανατροπή


Ματσάρα έγινε στο γήπεδο Ελληνικού, με τη γηπεδούχο Αναγέννηση να παίρνει τη νίκη επί του Ρωμανού με σκορ 5-3 και μάλιστα με ανατροπή!

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 9 βαθμούς, κάνοντας δυναμική επιστροφή για να κυνηγήσουν την υπόθεση παραμονή. Από την άλλη το Ρωμανό είναι σε φθίνουσα πορεία από το πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.


Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μπούνας με διαγώνιο σουτ στο 3ο λεπτό και στο 7ο ο Αλεξίου Β. με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-2. Στο 25΄ ο Ζώης πιάνει το σουτ εκτός περιοχής και μειώνει σε 1-2. Στο 34΄ ο Σίδερης με μακρινό σουτ γράφει το 1-3. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ζώης σουτάρει, γίνεται η απόκρουση και στην επαναφορά ο Κουτσογιάννης μειώνει σε 2-3.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 49΄ ισοφαρίζουν με τον Κουτσογιάννη, έπειτα από κόρνερ του Ζώη. Στο 52΄ ο Πάνου με σουτ εντός περιοχής βάζει για πρώτη φορά μπροστά το Ελληνικό και στο 69΄ ο Τσιάβος με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής γράφει το τελικό 5-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες, κυρίως με τους Ζώη και Κουτσογιάννη, ενώ για το Ρωμανό ο Φαρμάκης έχασε πέναλτι όταν το σκορ ήταν 5-3 (άουτ η μπάλα) και κάποιές καλές φάσεις από κοντά είχε ο Αλεξίου Β..




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου