Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ήττα χωρίς πολλά-πολλά, 2-0 στο Καραϊσκάκη


Ήττα για τον Π.Α.Σ. στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις!

Ένα λάθος της άμυνας του Π.Α.Σ. νωρίς-νωρίς έβαλε μπροστά στο σκορ τους Πειραιώτες και στη συνέχεια το πρώτο 45λεπτο δεν είχε σχεδόν τίποτα άλλο. Στην επανάληψη πάλι λίγα πράγματα, μια καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό και το δεύτερο γκολ του πριν το φινάλε του ματς.

Μόλις στο 4ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ, ο Σάλιακας γύρισε με τον κεφάλι στον Σούλη, ο Μασούρας μπήκε στη φάση και σκόραρε για το 1-0. Στο 35΄ ασίστ του Ελ Αραμπί στον Ανδρούτσου, αυτός από καλή θέση σουτάρει διαγώνια, η μπάλα άουτ. Στο 38΄ ασίστ του Ελ Αραμπί στον Εμβιλά, σουτ του δεύτερου, άουτ η μπάλα.

Στο 57΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανωλάς πήρε τη κεφαλιά του 1ο δοκάρι, αλλά ο Σάλιακας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος. Στο 84΄ο Καραχάλιος επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 87΄ εκτέλεση φάουλ του Κάργα, η μπάλα στον Καραχάλιο ,αυτός σουτάρει, η μπάλα βρίσκει σε σώματα και περνάει για λίγο κόρνερ. Στο 88΄ ήρθε το 2-0, ο Ανδρούτσος σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Τικίνιο μπήκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 91΄ σουτ του Καμαρά εντός περιοχής, η μπάλα κατέληξε άουτ.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Καμαρά Μαντί, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (70’ Τικίνιο), Ανδρούτσος, Μασούρας (86’ Λόπες), Μπα, Βαλμπουενά (79’ Βρουσάι), Παπαδόπουλος, Μανωλάς (70’ λ.τρ. Λαλά), Ρέαμπτσιουκ.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος (60’ λ.τρ. Ρίζος), Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης (46’ Λιάσος), Μπρένερ (80’ Μίνα), Τριάδης Π. (60’ Λώλης), Παντελάκης (46’ Μορέιρα).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου