Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Φιλική νίκη των Αμπελοκήπων επί του Περάματος με 1-2


Φιλική αναμέτρηση έγινε σήμερα στο γήπεδο Περάματος, με την τοπική Προοδευτική να φιλοξενεί τους Αμπελόκηπους, οι οποίο κέρδισαν με σκορ 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες πριν σκοράρουν στο 34ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο προσπάθησαν με κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς ουσία.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, αν και οι Αμπελόκηποι έκανα το 0-2, τις περισσότερες ευκαιρίες τις είχε το Πέραμα. Ο τερματοφύλακας Κατσιγιάννης έσωσε αρκετές φορές τους φιλοξενούμενους, εκτός από μια περίπτωση.

Πολυπληθές το ρόστερ των Αμπελοκήπων και μάλιστα σε φιλικό που γίνεται καθημερινή. Στην επανάληψη άλλαξε σχεδόν μια ενδεκάδα. Το κάθε ημίχρονο κράτησε 4ο λεπτά και χρέη διαιτητή έκανε ο πρόεδρος των γηπεδούχων Στάυρος Ιορδανίδης.


Στο 7ο λεπτό η πρώτη φάση είναι για τους Αμπελόκηπους, ο Κολιός πασάρει κάθετα, σουτ του Παγώνη μέσα από την περιοχή, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ο Μάντζαρης παίρνει την πάσα και από κοντά δεν μπορεί να πλασάρει τον Παπαδιώτη, που αποκρούει με τα πόδια. Λίγο μετά οι γηπεδούχοι απειλούν πρώτη φορά σε φάση αντεπίθεσης με σουτ του Μπισέλα, μπλοκάρει όμως ο Κατσιγιάννης. Στο 23΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστογιώργου για τους φιλοξενούμενους, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 34΄ οι Αμπελόκηποι ανοίγουν το σκορ, ο Χριστογιώργος εκτελεί φάουλ από αριστερά, ο Σδούκος μπαίνει στη φάση, βρίσκει τη μπάλα, που καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.


Στο 43΄ της επανάληψη ο Λαμπράκης βγάζει ασίστ στον Αθανασίου, σουτ του δεύτερου εντός περιοχής, πέφτει και αποκρούει ο Κατσιγιάννης. Πέντε λεπτά μετά έρχεται το 0-2 για τους Αμπελόκηπους, ο Κούτλας πασάρει κάθετα στον Πολίτη, αυτός μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, στην κλειστή γωνία του ο Παπαδιώτης δεν μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα και καταλήγει στα δίχτυα. Στο 61΄ ο Ζήσης πασάρει στον Μπισέλα, σουτ του δεύτερου από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Κατσιγιάννης. Στο 64΄ σουτ του Λαμπράκη εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Μπάφας εκτελεί φάουλ από αριστερά, δεν βρίσκει κανείς τη μπάλα, διώχνει ο γκολκίπερ Κατσιγιάννης, η μπάλα στον Σήτο, ο οποίος σουτάρει πάνω από την εστία. Στο 70΄ κάθετη πάσα του Μπάφα με αποδέκτη τον Μπισέλα, αυτός σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Κατσιγιάννη, που απλώνει το πόδι και αποκρούει. Στο 74΄ασίστ του Λαμπράκη, ο Ζήσης σουτάρει, λίγο άουτ η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ο Ζήσης με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής νικάει τον Κατσιγιάννη και μειώνει σε 1-2. Στο 78΄ το Πέραμα παραλίγο να ισοφαρίσει, ο Μπάφας από αριστερά μέσα στην περιοχή πασάρει στον Ζήση, ο δεύτερος γυρνάει ωραία το κορμί και σουτάρει, πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Κατσιγιάννης.

 

ΠΕΡΑΜΑ : Παπαδιώτης, Αθανασίου, Λαμπράκης, Χεμπέγια, Μπισέλας Π., Σήτος, Ζήσης, Μπαρούτας, Μπάφας, Κατσάνος, Λιακόπουλος

Συμμετείχε και ο Πάχης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Κατσιγιάννης, Σδούκος, Γαλάνης, Μαρκούλας, Κολιός, Λόκας, Χριστογιώργος, Έξαρχος, Γιαννάκης, Παγώνης, Μάντζαρης

Συμμετείχαν και οι : Πολίτης, Οικονόμου, Κούτλας, Καρύτσος, Παπιγκιώτης, Κούγκουλης, Μανούσης, Παπαϊωάννου, Δημόπουλος, Γαρούφας

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου