Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Δεν παραδίνεται ο Αγροτικός Αστέρας, 0-3 μεσ΄την Αγία Μαρίνα


Δεν τα παρατάει ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά και πέτυχε την πρώτη του νίκη για φέτος, με σκορ 0-3 μέσα στην έδρα της Αγίας Μαρίνας.

Η ομάδα του Παρακαλάμου παραμένει ακόμα τελευταία με 6 βαθμούς, αλλά με αυτή τη νίκη κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της. Από την άλλη η Αγία Μαρίνα, μετά και το χθεσινό διπλό της Ελεούσας πέρασε προτελευταία με 11 πόντους.

Στο 8΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή σε σουτ του Μακρή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 12΄ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τσίκα για τους γηπεδούχους. Στο 18΄ ο Πατσούρας εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ασταθώς ο Κοττίκας και ο Μπενέκος από κοντά έκανε το 0-1. Στο 30΄ σουτ του Πεπόνη, αποκρούει με δυσκολία ο Γκόνης.


Με το ξεκίνημα της επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Ντρούμπαλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μακρής με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Τσίκα. Στο 52΄ πολύ καλή στιγμή για την Αγία Μαρίνα να ξαναμπεί στο ματς, πλασέ του Τσίκα, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Ρέτσης. Στο 64΄ ήρθε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους με φοβερό μακρινό σουτ του Άμρο. Στη συνέχεια δυο σουτ από τους Παππά και Τσίκα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκόνη. Στο 89΄ο Άμρο σε φάση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοττίκα.


ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Κοτίκας, Γώτης, Κοτσογούλας (63’ Λαμπράκης), Παππάς, Βάσιος (63’ Κολύαρδος), Θεοχαρίδης, Σοκορέλης, Πεπόνης, Παππάς (76’ Τσίκας Χ), Τσίκας Θ (76’ Ζήκος), Μπούλτης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ : Γκόνης, Κόντος (40’ Ρέτσης), Σκόρδος, Ζότα, Μήτση, Πατσούρας, Μακρής, Μπενέκος, Άμρο, Ντρούμπαλης (60’ Τσουμάνης), Ντότης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου