Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Καστρίτσα : Συνεχίζει στην κορυφή, 4-0 τους Λογγάδες


Με νίκη συνέχισε η ομάδα της Καστρίτσας, 4-0 τους γειτονικούς Λογγάδες, παραμένοντας έτσι την κορυφή του Β Ομίλου της Α΄ Ερασιτεχνικής!


Στο 7ο λεπτό ο Δήμος πήρε τη μπάλα από κάθετη πάσα και πλάσαρε για το 1-0. Στο 15΄ο Ηλίας Μ. με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Ναυρόζογλου έκανε το 2-0. Στο 59΄ ωραίος συνδυασμός των παικτών του Αγροτικού, ο Νάκος πασάρει στον Θανάση και ο τελευταίος κάνει το 3-0. Στο 63΄ το τελικό 4-0 έγραψε ο Νάκος με πλασέ, μετά από ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες με τους επιθετικούς τους, αλλά και δυο δοκάρια, ένα με τον Διαμαντόπουλο στο ημίχρονο κι ένα με τον Ηλία Μ. στο 80΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Γκουρμπάτση, Χαριζάι και Γκούζο από κοντά κι ένα καλό σουτ του Γκόγκα, που όμως μπλόκαρε ο Διαμάντης.

 

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Διαμάντης, Καλλιότζης, Διαμάντοπουλος, Μπίζιος, Κασίμης, Ηλίας Α., Ναυρόζογλου, Θανάσης (76΄ Τσιάκος), Νάκος, Δήμος, Ηλίας Α.

 

ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Πρεβεζιάνος, Κορδοπάτης, Μάστορας, Λώλης, Παναγιώτου, Γκούζος (64΄ Παπανικολάου), Γκούρμπάτσης, Κολιός, Γκόγκας, Χαριζάι (75΄ Δράγατης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου