Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Χωρίς φρένα η Αμφιθέα, νίκη - ανατροπή 2-4 τους Αμπελόκηπους


Δεν σταματάει πουθενά ο Αστέρας Αμφιθέας, οδηγώντας την κούρσα του Α Ομίλου στην Α΄ Ερασιτεχνική έχοντας μόνο νίκες και πετυχαίνοντας μια φοβερή ανατροπή στο σημερινό ματς, νικώντας τους Αμπελόκηπους με σκορ 2-4!

Οι «πράσινοι» ξέφυγαν 12 βαθμούς από τους αντιπάλους τους, που είναι τρίτοι, ενώ ακολουθεί το Κεφαλόβρυσο 8 βαθμούς πίσω στη δεύτερη θέση.


Οι Αμπελόκηποι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Χριστογιώργος βρήκε ωραία τον Τσιούρη κι αυτός από κοντά έκανε το 1-0. Στο 35΄ ο Χριστογιώργος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι ένα λεπτό μετά με σουτ στη κίνηση έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο πριν την ανάπαυλα με σουτ του Πιλιάφα και τη μπάλα να πηγαίνει στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας. Η Αμφιθέα πίεσε κι άλλο και έκανε το 2-2 με πλασέ του Κολόκα από κοντά

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά και στο 55΄ ο Βλαχόπουλος με δυνατό σουτ. Στο 64΄ ο Βλαχόπουλος είχε δοκάρι σε κεφαλιά κ ένα λεπτό μετά ο Πιλιάφας σημαδεύει κι αυτός την οριζόντια δοκό με σουτ. Στο 75΄ ο Γκούμας με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-4. Στο 88΄ ένα ακόμα δοκάρι για τον Αστέρα, με σουτ του Ανδρέου εκτός περιοχής.


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Κατσιγιάννης, Έξαρχος, Γαλάνης, Παπαλάμπρης, Τσιούρης Χ., Αγγέλης, Χριστογιώργος (81΄Αθανασίου), Κολιός, Πολίτης (81΄Γούσης), Τσιούρης (21΄ λ. τρ. Κούτλας (46΄Μαρκο; ύλας)), Παπαδημητρίου (74΄ Δήμος).

 

ΑΜΦΙΘΕΑ Γκουγιάννος (20΄ λ. τρ. Φάης), Γκίτσης, Μπαρούτας, Καραγιάννης, Πιλιαφάς, Μπουτοβίνας, Παπάζης (46΄ Μητός), Βλαχόπουλος (87΄ Σδούκος), Κολόκας (77΄ Τσουμάγκας), Γκούμας, Ανδρέου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου