Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Λογγάδες : Σκαρφάλωσαν 4οι, 1-0 το Ασβεστοχώρι


Μια ακόμη νίκη πήραν οι Λογγάδες, με 1-0 επί του Ασβεστοχωρίου, πιάνοντας το Μέτσοβο στην 4η θέση με 25 βαθμούς!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 3ο λεπτό, όταν ο Κολιός εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών των φιλοξενούμενων και ο Λώλης από κοντά έκανε το 1-0.


Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης ένα δοκάρι με τον Χαριζάι και χαμένες ευκαιρίες με τους Γκόλια Λ., Γκόγκα από κοντά κι ένα καλό σουτ του Γκούζου. Το Ασβεστοχώρι στο 1ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ του Μοσχέτα, απέκρουσε ο Κορδοπάτης και λίγο μετά σουτ του Κουτρούμπα, η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στην επανάληψη η καλύτερη ευκαιρία για το Ασβεστοχώρι χάθηκε στο 90΄, όταν ο Ντάφλος Π. εκτέλεσε κόρνερ, ο Γεωργίου πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Επίσης ο Γεωργίου έστειλε σε προηγούμενη φάση τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

 

ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Πρεβεζιάνος, Κορδοπάτης, Δραγάτης, Λώλης, Παβαγιώτου, Γκούζος, Γκουρμπάτσης (73΄ Παπανικολαόυ), Κολιός Αν., Γκόλιας, Γκόγκας, Χαριζάι (87΄ Λαγός)

 

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μοσχέτας, Μαλάμος, Ντάφλος, Κουτρουμπας, Τσαντούλης, Μπέτσης, Γεωργίου, Ντάφλος, Κολιάκης, Ουζούνης (46΄ Ανθόπουλος)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου