Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Επέστρεψε στις νίκες, 2-0 τον Απόλλων Αθηνών


Επιστροφή στις νίκες για τον Π.Α.Σ., που κέρδισε στους Ζωσιμάδες τον ουραγό Απόλλων Σμύρνης με σκορ 2-0!

Στο 5ο λεπτό ή πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κραγιόπουλου, πετάχτηκε στη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ ο Λοντίγκιν. Στο 18΄ φάουλ για τον Π.Α.Σ., με τον Σάλιακα να εκτελεί κι αυτός απευθείας και τη μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 26΄ ήρθε το 1-0 για τον «Αγιαξ», κάθετη του Γκαρντάφσκι στον Πίρσμαν, κι αυτός με διαγώνιο σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 37΄ο Περέα έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και σούταρε, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 41΄ σουτ του Κραγιόπουλου από κομπίνα σε φάουλ, διώχνει σε κόρνερ ο Λοντίγκιν.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και φτάσαμε στο 78΄ για να κερδίσει πέναλτι ο Π.Α.Σ., για χέρι του Φαν Λα Παρά σε σέντρα του Μπρένερ από αριστερά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εραμούσπε και έγραψε το 2-0. Στο 88΄ σουτ του Παπαγεωργίου, αποκρούει ο Λοντίγκιν. Στο 93΄ πέναλτι για τον Απόλλωνα, όταν Ντάουντα έκανε την κεφαλιά προς τον Τσιλούλη, αυτός τσίμπησε την μπάλα και ο Λοντίγκιν τον ανέτρεψε. Ο ίδιος ο Τσιλούλης εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Λοντίγκιν έπεσε σωστά και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

 

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς) : Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ (89’ Λώλης), Στάνκο, Λιάσος (80’ Οικονομόπουλος), Γκαρντάβσκι (68’ Μπρένερ), Περέα

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάρκο Γκρότε) : Βέλχουστ, Ντεντάκης, Κραγιόπουλος (62’ Γιακιμόβσκι), Ρόγκνε, Λισγάρας (46’ Μαρτίνες), Κάστρο, Φατιόν (46’ Φαν Λα Πάρα), Τουτουαρίμα, Παμλίδης (62’ Τσιλούλης), Παπαγεωργίου, Ιωαννίδης (76’ Ντάουντα)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου