Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ένα έφτανε για την Κράψη - Φωνάζει για ακυρωθέν γκολ το Νεοχωρόπουλο (Video)


Τη νίκη πήρε η Κράψη με 0-1 απέναντι στο Νεοχωρόπουλο, στο Ενωσιακό γήπεδο, ως τυπικά φιλοξενούμενη, αφού και οι δυο ομάδες χρησιμοποιούν την ίδια έδρα!

Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν με αυτό το «τρίποντο» στην κορυφή, ενώ οι «γαλάζιοι» έχασαν ευκαιρία να πλησιάσουν τη δεύτερη Κόνιτσα, ενώ στο -2 βρίσκεται το Νησί και στο -3 ο Άτλας/Χουλιαράδες.


Το παιχνίδι είχε δυο εικόνες, στο πρώτο ημίχρονο η Κράψη είναι αυτή που κυριαρχούσε στο γήπεδο, πέτυχε το γκολ και είχε κι άλλες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν στο πρώτο μισό του αγώνα, αλλά στην επανάληψη μπήκαν πιο ορεξάτοι και πέτυχαν τέρμα, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους «γαλάζιους». Στη συγκεκριμένη φάση ο Νάτσιας σεντράρει από δεξιά, κεφαλιά πάσα του Ζάννη και γυριστό του Κούτρα, με τη μπάλα να καταλήγει στο πλεχτό. Ο επόπτης κ.Παπαλαζάρου δίνει τη δεύτερη πάσα (δηλαδή από την κεφαλιά του  Ζάννη και μετά) ως οφσάιντ.




Όπως είπαμε στο 1ο ημίχρονο η Κράψη μπήκε πιο δυνατά και στα πρώτα λεπτά είχε ένα πλασέ του Χριστακόπουλου, που πέρασε άουτ και κεφαλιά του Σταμούλη από κοντά, μετά από σέντρα του Τσουμάνη, αλλά μπλόκαρε ο Καρατζένης. Στο 17΄ έρχεται το γκολ, όταν ο Χριστακόπουλος κάνει την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, δεν μπορεί να διώξει η άμυνα του Νεοχωρόπουλο και ο Σταμούλης από κοντά πλασάρει για το 0-1. Στο επόμενο λεπτό, βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Σταμούλη, σουτ του τελευταίου, λίγο έξω η μπάλα. Στο 23΄ σουτ του Τσουμάνη από πολύ πλάγια δεξιά, αποκρούει ο Καρατζένης. Στο 43΄ κάθετη του Χριστακόπουλου προς τον Σταμούλη, ο τελευταίος δεν μπορεί να νικήσει σε φάση τετ-α-τετ τον Καρατζένη.


Στην επανάληψη, όπως προείπαμε, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά και στο 68΄ ο Νάτσιας περνάει κάθετη πάσα στον Γιαννέτα, αυτός απέναντι από τον Αρχοντάκη πλασάρει, αποκρούει ο τερματοφύλακας της Κράψης, νέο σουτ από τον Γιαννέτα, ξανά απόκρουση από τον Αρχοντάκη και η μπάλα κόρνερ. Στο 72΄ έχουμε το ακυρωθέν γκολ για το Νεοχωρόπουλο. Στο 82΄ο Μαρμούτας σέντραρε από δεξιά, πλασέ του Νούγια με τη μια από πολύ κοντά, με διπλή επέμβαση μπλοκάρει ο Καρατζένης.

 

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Καρατζένης, Τσάνε (Μεχμετάι 46΄), Κούτρας (Βάρφης 75΄), Μαραγκός, Ζάννης, Σκαργιώτης Χ. (Κάτσενος 86΄), Σκαργιώτης Ε. (Τσόδουλος 75΄), Μπουκουβάλας, Βάσιος (Νάτσιας 46΄), Τόλλιας, Γιαννέτας

ΚΡΑΨΗ : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας, Τζίμας (Τσάγκας 58΄), Νάσιος, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Κωνσταντίνιδης (Μαργιόλας 75΄), Νούγιας, Σταμούλης, Χριστακόπουλος (Ζαμπέτας 83΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου