Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Καστρίτσα : Νίκησε και παραμένει πρώτη - Φωνάζει για πέναλτι το Μέτσοβο (Video)


Δυνατό ματς έγινε, όπως αναμένονταν, στην Καστρίτσα μεταξύ του τοπικού Αγροτικού και της ομάδας του Μετσόβου με τελικό σκορ 2-0 και τους "κίτρινους" να παραμένουν στην κορυφή του Β Ομίλου!

Οι Μετσοβίτες που τα τελευταία χρόνια είχαν μια παράδοση να κόβουν βαθμούς από την ομάδα της Καστρίτσας, σήμερα δεν κατάφεραν να το πετύχουν, αν και προσπάθησαν αρκετά ειδικά στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν πέρα από τα γκολ κι άλλες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μια φάση στα τελευταία λεπτά, κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0. Από το βίντεο φαίνεται να ανατρέπεται ο Μούστο από τον Νάκο, αλλά ο διαιτητής δεν δίνει κάποια παράβαση. Το αν είναι μέσα ή έξω από την περιοχή δεν μπορεί να φανεί καλά από αυτή τη λήψη. Οι «μπλε» τελείωσαν το ματς με 10 λόγω αποβολής του Τσουλιάη Κ..



Στο 9΄ είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, όταν ο Τσιουλιάης Θ. έβγαλε την κάθετη πάσα στον Σταχούλη, αυτός σούταρε υπό πίεση, η μπάλα βρήκε και σε παίκτης τη Καστρίτσας, φεύγοντας ελάχιστα κόρνερ. Στο 23΄ η πρώτη φάση για την Καστρίτσα, σουτ του Ηλία Μ. από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Κάτσενος και στη συνέχεια διώχνει η άμυνα του Μετσόβου. Στο επόμενο λεπτό ο Διαμαντόπουλος εκτελεί κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Νάκου και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30΄ ο Τσουλιάης Θ. πασάρει στον Σταχούλη, αυτός δεν μπορεί να προλάβει τον Διαμάντη που διώχνει με τα πόδια.


Στην επανάληψη οι «κίτρινοι» μπήκαν πολύ πιο επιθετικά και στο 47΄ ο Αλεξίου βγάζει ασίστ στον Κουλούρη, αυτός σουτάρει από δεξιά, πάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί του Μετσόβου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλο, στο δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα, στη συνέχεια ο Δήμος σουτάρει από δεξιά, αποκρούει ο Κάτσενος. Στο 50΄ πάσα του Ηλία Μ. στον Νάκο, πλασέ του δεύτερου από πλάγια αριστερά, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 52΄ κάθετη πάσα του Αλεξίου στον Ηλία Μ., αυτό πασάρει δίπλα στον Νάκο, σουτ του τελευταίο, ξανά στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 57΄ έρχεται το γκολ για την Καστρίτσα, ο Μπίζιος βγάζει τη μπαλιά προς τον Νάκο σε φάση αντεπίθεσης, ο τελευταίος απέναντι από τον Κάτσενο πλασάρει για το 1-0. Στο 62΄ σουτ του Διαμαντόπουλο εκτός περιοχής, δεν μπορεί να μπλοκάρει καλά ο Κάτσενος και η μπάλα βγαίνει κόρνερ. Στο 69΄ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τσουλιάη Κ. για φάουλ στον Νάκο και σαν τελευταίος παίκτης αποβάλλεται. Στο 77΄ συρτό σουτ του Αλεξίου εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Στη συνέχεια έχουμε τη φάση που φωνάζει για πέναλτι το Μέτσοβο και αμέσως μετά, στο 90΄, ο Ηλίας Α. με ατομική ενέργεια και πλασέ εντός περιοχής γράφει το 2-0. Στο 91΄ ο Μούστο κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Μπούγιας στο δεύτερο δοκάρι δεν μπορεί να νικήσει τον Διαμάντη. Τελευταία φάση στο ματς για την Καστρίτσα στο 93΄, ο Διαμαντόπουλος κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, προβολή του Νάκου στο δεύτερο δοκάρι, άουτ η μπάλα.

 

 

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ  : Διαμάντης, Δήμος (72’ Δοβανάς), Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Κασίμης, Σπαλιάρας (85’ Καλλιοτζής), Αλεξίου (90+1 Κατσιμάνης), Ναυρόζογλου, Ηλίας Μ(72’ Ηλίας Απ), Νάκος, Κουλούρης

Μετσοβο : Κάτσενος, Τσουλιάης Κ, Τσιόστας Χ, Τσιόστας Κ, Σιούτας, Μπούγιας, Σταχούλης (80’ Βαρσάνης), Χύσο, Μούστο, Τσουλιάης Θ, Παλαιοπάνος (80’ Ναζίρης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου