Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Κράψη : Άργησε να πάρει μπρος, αλλά..... 1-5 μεσ΄την Αγία Μαρίνα


Με τη νίκη έφυγε η Κράψη από την Αγία Μαρίνα και τελικό σκορ 1-5, αν και δυσκολεύτηκε να πάρει μπρος, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το 1-1 ως το 70΄!


Το σκορ άνοιξε για την Κράψη ο Γεωργιάδης στο 2ο λεπτό, μετά από βαθιά μπαλιά του Χριστακόπουλου. Στο 15΄ σουτ του Γεωργιάδη και στο 25΄ του Νούγια, πέρασαν άουτ. Στο 28΄ ο Τσίκας Θ.  αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Αρχοντάκη σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά όμως την βρήκε ο ίδιος και την έστειλε στο πλεχτό για το 1-1. Στο 35΄ σουτ του Μαλλάτου, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 51΄ φάουλ του Χριστακόπουλου, βγάζει σε κόρνερ ο Κοτίκας. Στο 71΄οι φιλοξενούμενοι παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Χριστακόπουλου να σεντράρει, τον Νούγια να πλασάρει για το 1-2. Δέκα λεπτά μετά ο Νούγιας εκτελεί φάουλ, προβολή του Νάσιου, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 1-3. Στο 84΄ο Σταμούλης με μονοκόμματο σουτ, έπειτα από ασίστ του Μαλλάτου, έγραψε το 1-4 και δυο λεπτά μετά ο Χριστακόπουλος με προβολή, από πάσα του Σταμούλη, διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Κοτίκας, Τσίκας Χ., Ζήκος, Παππάς Γ., Λαγκαβάνης (82’ Λαμπράκης), Γιώτης, Σοκορέλης (80’ Αραπογιάννης), Νικολάου, Παππάς Ν. (86’ Κουτσογούλας), Τσίκας Θ., Μιχαήλ.

ΚΡΑΨΗ : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας (84’ Τσιος), Τζίμας, Νάσιος, Μαλλάτος (84’ Λεοντίδης), Γεωργιάδης (55’ Σταμούλης), Κωνσταντινίδης (84’ Ζαμπέτας), Μαργιόλας (68΄Ριστάνης), Νούγιας, Χριστακόπουλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου