Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Νίκη με ανατροπή ο Άτλας/Χουλιαράδες, 3-1 το Πέραμα


Επιστροφή στις νίκες μετά από μια αγωνιστική για τον Άτλα/Χουλιαράδων, που κέρδισε με 3-1 το Πέραμα και έφτασε το Νεοχωρόπουλο στην 3η θέση της βαθμολογίας, αν και οι «γαλάζιοι» έχουν 2 ματς λιγότερο!


Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που προηγήθηκαν, όταν στο 12΄ ο Κυριάκος πάσαρε στον Χαμπέγια κι αυτός με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στη συνέχεια με τον Πανούση στο 16΄και τρία λεπτά μετά ο Κουτσάφτης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πανούσης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μετά μέχρι το 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν 3 φορές, με τους Δημάκο και Ζώνιο. Στο 36΄ το Πέραμα είχε ευκαιρία με τον Τζιάλλα. Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 43΄ οι γηπεδούχοι παίρνουν προβάδισμα στο σκορ, όταν Δημάκος πασάρει στον Μπεζάτι, ο δεύτερος κερδίζει τις κόντρες και πλασάρει για το 2-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους γηπεδούχους να απειλούν με Δημάκο και Ζιώγα Σ.. Ο Παπαστράτος λίγο μετά με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στα τελευταία λεπτά με τους Μηλίτση και Τζιάλλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

ΑΤΛΑΣ/ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Πρινέας, Συμεωνίδης, Χήτας (52΄ Ζιώγας Σ.), Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Ζώνιος (77΄ Τσαφώνης), Κουτσάφτης, Παπανικολαόυ (52΄ Ζιώγας Α.), Μπεζάτι (68΄ Παπαστράτος), Δήμακος (68΄ Τσίρης), Πανούσης

 

ΠΕΡΑΜΑ : Παπαδιώτης, Κούτρας (46΄ Λέζος), Χαμπέγια, Μηλίτσης, Σήτος, Κατσάνος, Τζιάλλας, Κλείτσας, Βούρτσης (46΄ Καρτάλης), Κυριάκος (72΄ Λιακόπουλος), Ντεμίρης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου