Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Κάστρο : Έσπασαν το αήττητο της Αμφιθέας με 3-2 οι "κανονιέρηδες"


Με 3 «κανονιές» το Κάστρο έσπασε το αήττητο της Αμφιθέας με σκορ 3-2 και είναι πλέον μόνοι 4οι, έχοντας βλέψεις για τα Play Off.

Η πρωτοπόρος Αμφιθέας μέχρι σήμερα δεν είχε ούτε ισοπαλία, μετρώντας 14 στα 14, αλλά οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν και πήραν τη νίκη!


Οι «πράσινοι» είναι αυτοί που προηγήθηκαν με τον Βλαχόπουλο σε φάση τετ-α-τετ να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έπειτα από κάθετη του Μπουτοβίνα. Οι γηπεδούχοι όμως κάνουν την ανατροπή, αρχικά με τον Χαίδα να πλασάρει για το 1-1, έπειτα από ασίστ του Γεωργούλη και στη συνέχεια ο Τραγουδάρας Θ. σε φάση τετ-α-τετ γράφει το 2-1. Ο ίδιος παίκτης κάνει το 3-1, μετά από ωραίο συνδυασμό με τους Χαίδα και Γκόνη. Η Αμφιθέα μείωσε στο φινάλε με κεφαλιά του Καραγιάννη, από κόρνερ του Σδούκου.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Γκόνη και Τραγουδάρα Θ. σε σουτ που επιχείρησαν και μια καλή κεφαλιά του Παπαυγέρη, μετά από κόρνερ, που πέρασε λίγο έξω. Από την Αμφιθέα ο Μπουτοβίνας είχε μια καλή κεφαλιά, από κόρνερ του Κολόκα, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Σουτ των Βλαχόπουλου και Λιάπη πέρασαν κι αυτά εκτός και μια καλή κεφαλιά του Βλαχόπουλου στο 2ο ημίχρονο, έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας από τον Πιλιάφα.


Η ομάδα του Κάστρου θέλει να ευχηθεί περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Αμφιθέας, Μπουτοβίνα, για τον τραυματισμό που είχε στο μεταξύ τους ματς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου