Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Επεισοδιακή ισοπαλία στην Κοσμηρά, 2-2 με τις Πηγές Λούρου


Ματς με γκολ και ένταση στην Κοσμηρά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τις Πηγές Λούρου, με το τελικό σκορ να γράφει 2-2!

Η Κοσμηρά έφτασε τους 19 βαθμούς, οι Πηγές Λούρου τους 15 και τους περνάει η Α.Ε.Μ. με 16, που όμως πήρε το ματς χωρίς να αγωνιστεί από τα Σερβιανά.

Πρώτη καλή στιγμή στο 6΄ για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Κιοσσέ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 28΄ πιο καλή στιγμή για τις Πηγές Λούρου, πλασέ του Λιόλιου από πλάγια, αποκρούει ο Νούτσος. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Περβανάς πιάνει το σουτ, αλλά είναι η σειρά του Τόμπρα να αποκρούσει και να βγάλει σε κόρνερ. Στο 34΄ ο Κωνσταντάκης πάσαρε στον Ζώτο Ν.. ο δεύτερος πλάσαρε από καλή θέση, ‘όμως η μπάλα πέρασε άουτ.


Με το που ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, ο Ζώτος Ν. έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κωνσταντάκη κι αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 55΄ απαντά η Κοσμηρά, ασίστ του Καραμάνη στον Νιτσιάκο, σουτ του δεύτερου και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Φτάνουμε στο 80΄χωρίς μνα μεσολαβήσει κάποια αξιοσημείωτη φάση, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νούση, αποκρούει ο Τόμπρας. Στο 82΄ φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ του Ζάραγκα, η μπάλα κοντράρει και περνάει για λίγο κόρνερ. Στο 83΄ ο Νούσης εκτελεί το κόρνερ, σουτ Ζώτος μέσα από την περιοχή και γίνεται το 1-0. Από εκεί και μετά υπήρξε μεγάλη ένταση, με αποβολή του προπονητή των φιλοξενούμενων, Καραφέρη για εξύβριση προς τον διαιτητή και του Βραζιτούλη από τον πάγκο της Κοσμηράς για λεκτικό επεισόδιο. Το ρεπορτάζ των συναδέλφων Ν.Γιωτίτσα και Π.Σιούλη αναφέρει πως κάτι ειπώθηκε από τον προπονητή των Πηγών Λούρου για το ματς της Κοσμηράς με την Α.Ε.Μ.. Στη συνέχεια άνθρωπος των Πηγών Λούρου διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή, αλλά αποχώρησε άμεσα από το γήπεδο. Είχε όμως λεκτική επεισόδιο με τον Καραμάνη της Κοσμηράς, ο οποίος κι αυτός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Τελικά αφού όλα ηρέμησαν και παίχτηκε πάλι ποδόσφαιρο, στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Νάκια, από σουτ του Τσάνιου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζήσης και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΚΟΣΜΗΡΑ : Νούτσος, Στεργίου, Περβανάς (90+4’  Γιοβανόπουλος), Νάκιας, Περώνης, Θέμος, Καραμάνης (59΄ Νίτας), Νούσης, Νιτσιάκος, Ζάραγκας (85΄ Ζενέλης)

 

ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τόμπρας, Κιοσές, Κωνσταντίνου (90+ 3’ Ζήκος), Μπονόβας, Τσάνιος, Κύρκος, Ζήσης, Ζώτος Γ., Λιόλιος (57΄ Γάτσιος), Κωνσταντάκης, Ζώτος Ν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου