Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Μοιρασιά στο Σταυράκι, έμεινε πίσω στο κυνήγι της 2η θέσης το Νεοχωρόπουλο


Γκολ και μοιρασιά στο Λέανδος Καμηνάς για Σταυράκι και Νεοχωρόπουλο με σκορ 2-2 και τους «γαλάζιους» να μένουν πλέον αρκετά πίσω από τη 2η θέση!


Πρώτη καλή στιγμή στο 6ο λεπτό για τους γηπεδούχους, παράλληλη μπαλιά του Τούση, πλασέ του Λάμπρη, δοκάρι και έξω η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νάτσιας πήρε τη μπάλα από απομάκρυνση, μετά από κόρνερ, σούταρε έξω από την περιοχή και έκανε το 0-1. Στο 8΄ το Σταυράκι απειλεί και πάλι, όταν ο Αθανασίου εκτελεί κόρνερ, ο Παργινός παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Ζιάβρο, που πλασάρει άουτ. Στο 30΄ όμως έρχεται το 1-1 με φοβερό σουτ του Αθανασίου έξω από την περιοχή. Στο 40΄ ήταν η σειρά του Βάσιου να σκοράρει για τους «γαλάζιους» και να κάνει το 1-2 σε φάση τετ-α-τετ, μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας.  Στις καθυστερήσεις του 1ο ημιχρόνου ο Αθανασίου κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τούσης, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 66΄μετά απόφαση διαρκείας στην περιοχή του Νεοχωρόπουλου, δεν διώχνεται η μπάλα, φτάνει στον Λάμπρη, που σουτάρει για το 2-2. Μετά δεν είχαμε πολλές φάσεις, στο 85΄ένα σουτ του Λάμπρη για το Σταυράκι και στο 89΄μια ευκαιρία του Μεχμετάι για το Νεοχωρόπουλο, δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

 

ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος, Βούλγαρης, Πράσσος (82’ Ντόντης), Κώστας, Παργινός, Ζιάβρος, Τούσης (60’ Αθανασίου Ο.), Καπατσέλης, Λάμπρης, Αθανασίου Κ.  (82’ Κακανούλιας), Κολιός (82’ Τσακανίκας).

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Καρατζένης, Νάτσιας (70’ Γεωργούλας), Σκαργιώτης Ε. (82’ Κιτσάκης), Κούτρας, Μαραγκός, Σκαργιώτης Χ., Κούτσικος (46’ Μεχμετάι), Μπουκουβάλας, Βάσιος (60’ Βελογιάννης), Τόλιας, Γιαννέτας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου