Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ήττα στην Τρίπολη και έπεσε 6ος


Ήττα στην Τρίπολη με 2-0 για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, με τον τοπικό Αστέρα πλέον να προσπερνά την Ηπειρώτικη ομάδα, έχοντας 32 βαθμούς, έναντι 30 των κυανόλευκων!

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας, αλλά παραμένει ακόμα στη ζώνη των play off. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν πολύ νωρίς και λιγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και μοιραία ηττήθηκαν.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, σουτ του Ριέρα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και στον Κάργα πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια κάποια σουτ από πλευράς Π.Α.Σ. με τους Καραχάλιο, Λιάσο και Σάλιακα δεν είχαν τύχη. Στο 35’  κεφαλιά του Μπαράλες, μετά από βαθιά μπαλιά, η μπάλα έφτασε στο Ριέρα, που σούταρε εύστοχα και έγραψε το 2-0. Στο 39΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ασίστ του Περέα από αριστερά, σουτ του Μορέιρα, πέφτει και αποκρούει σωτήρια ο Τσίφτσης. Στο 42΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Π.Α.Σ., σουτ του Καστάνιο, άουτ η μπάλα.

Στο 47΄ πάσα - τακουνάκι του Περέα στον Λώλη, σουτ του δεύτερου από καλή θέση, μπλόκαρε όμως ο Τσίφτσης. Στο 72΄ εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα, κεφαλιά αμυντικού του Αστέρα προς τα πίσω, κόρνερ η μπάλα, παραλίγο αυτογκόλ. Στο 80΄κεφαλιά – πάσα του Παντελάκη στον Μίνα, σουτ του δεύτερου από καλή θέση δεξιά, άουτ η μπάλα.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνο, Άλβαρες, Βαλιέντε (93’ Κανελλόπουλος), Σανταφέ (46’ Ιγκλέσιας), Σίτο (59’ Κρέσπι), Ριέρα (74’ Τιλίκα), Σόνι (74’ Καπίγια), Μπαράλες

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80’ Ποζνάνκσι), Οικονομόπουλος (46’ Μπρένερ), Καραχάλιος (80’ Μίνα), Στάνκο (46’ Λώλης), Λιάσος, Μορέιρα Περέα (80’ Παντελάκης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου