Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Κεφαλόβρυσο : Ανεβαίνει ως δεύτερο τελικά, νίκη με 0-1 επί του Κάστρου


Πήρε τη νίκη το Κεφαλόβρυσο με 0-1 επί του Κάστρου στη Λιμνοπούλα, αλλά δεν ήταν στο χέρι του η υπόθεση πρωτάθλημα, μιας και η Αμφιθέα έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω!

Τα «αγριοκάτσικα» έχουν ήδη ανεβεί στην Α΄ Ερασιτεχνική, αλλά ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή για τον τίτλο, κάτι που δεν έγινε.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν από τα πρώτα λεπτά με τους Πότση και Ντόντη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 26΄ ευκαιρία είχε ο Τσαραώσης για το Κάστρο. Στο 38΄ ο Γιαννάκης πιάνει το σουτ, ο Παπαπέτρου αποκρούει.


Στην επανάληψη πάλι μπήκε επιθετικά το Κεφαλόβρυσο και έχασε δυο καλές ευκαιρίες με Καμονά και Γιόγιακα μέχρι το 53΄. Στο 58΄ δίνεται πέναλτι για τα «αγριοκάτσικα» σε χέρι του Τζώρτζη. Το εκτελεί εύστοχα ο Γιαννάκης και κάνει το 0-1. Στο 73΄ άλλη μια ευκαιρία με τον Τσαραώση για το Κάστρο. Στο 82΄ ο Παπαπέτρου αποκρούει σε φάση τετ-α-τετ με τον Γιόγιακα. Στο 88΄ ασίστ του Τσάγκα στον Μακολλάρι, σουτ του δεύτερου, απέκρουσε ο Παπαπέτρου.

 

Κάστρο : Παπαπέτρου, Παντούλης, Στρακόσας, Παπαυγέρης, Κοκουθάκης, Πάτσης, Τραγουδάρας, Τζώρτζης, Δρόσος, Τσαραώσης, Γκόνης

 

Κεφαλόβρυσο : Γεωλδάσης, Νασούλας, Κολέμπας, Τάσιος, Πότσης Α. (46΄ Γιόγιακας), Τάχιας, Τσάγκας, Ντόντης (60΄ Μακολλάρι Κ.), Γιαννάκης (73΄ Μπάγιας), Πότσης Σ., Καμονάς (60΄ Μπάσιος (67΄ λ. τρ. Γκορίτσας)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου