Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Αμφιθέα : Εύκολη νίκη με εξάρα και πρωτάθλημα!


Φιέστα στο γήπεδο Αμφιθέας για τον τοπικό Αστέρα, τόσο εκτός γηπέδου, αλλά και εντός, με τους «πράσινους» να νικάνε εύκολα τους Αμπελόκηπους με σκορ 6-0 και να παίρνουν μαθηματικά το πρωτάθλημα στον Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γκούμας, που στο 1ο ημίχρονο έβγαλε 3 ασίστ «πάρε βάλε» στους συμπαίκτες του και γενικά έκανε ένα φανταστικό ματς.


Το 1-0 ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό, σέντρα του Γκόυμα από δεξιά και ο Κολόκας από κοντά δεν αστόχησε. Στο 13΄ απειλούν οι φιλοξενούμενοι, σέντρα του Γιαννάκη από δεξιά, πλασέ του Αγγέλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό γίνεται το 2-0, ο Γκούμας σέντραρε από δεξιά, πέφτει ο Βλαχόπουλος για κεφαλιά – ψαράκι, αλλά δεν βρίσκει στη μπάλα, αυτή τη φτάνει στον Ανδρέου, που πλασάρει εύστοχα. Στο 26΄ ωραία κάθετη πάσα του Γκούμα στον Βλαχόπουλο, μέσα στην περιοχή ο δεύτερος, πολύ αδύναμο σουτ, μπλοκάρει ο Κατσιγιάννης. Στο 31΄ διαγώνιο σουτ του Καρίτσου από δεξιά, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 43΄ ο Γκούμας και πάλι σεντράρει από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Βλαχόπουλου και 3-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και για άλλα τέρματα. Στο 53΄ σέντρα του Κολόκα από δεξιά, κεφαλιά του Μπαρούτα, λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία η μπάλα. Στο 57΄ φάση διαρκείας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, η μπάλα φτάνει στον Γκίτσα, ο οποίος με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής γράφει το 4-0. Στο 68΄ ένα περίεργο γκολ, ο Κολόκας πάει να κάνει τη σέντρα από πλάγια αριστερά, η μπάλα χτυπάει στο απέναντι κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα για το 5-0. Στο 84΄ κλείνει ο χορός των γκολ με τον Ανδρέου να πετυχαίνει το 6-0, μετά από σέντρα που του έγινε.

 

ΑΜΦΙΘΕΑ : Γκουγιάννος, Γκίτσας, Μπαρούτας, Παπάζης (Μήτος 67΄), Τσουμάγκας (Σδούκος 80΄), Καραγιάννης, Γκούμας (Νικολόπουλος 80΄), Ανδρέου, Κολόκας (Πιλιάφας 71΄), Βλαχόπουλος (Λιάπης 80΄), Μπουτοβίνας

 

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Κατσιγιάννης, Γεωργαλής Θ., Τσιούρης, Γαλάνης, Βλαχιώτης (Γεωργαλής Γ. 71΄), Έξαρχος, Γιαννάκης (Δήμος 60΄), Πολίτης, Καρίτσος, Αγγέλης, Παπαδημητρίου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου