Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Λήξη των προπονήσεων της Ακαδημίας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ


Με φιλικό αγώνα με μεικτές ομάδες ανάμεσα στις αθλήτριες της Ακαδημίας και της Αγωνιστικής Ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, έληξε η χρονιά 2021-2022 για την Ακαδημία Κοριτσιών Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, την Παρασκευή 17-06-2022! Με μουσική, σουβλάκια και καλή διάθεση έκλεισε χαρούμενα η βραδιά!

Η Ακαδημία των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ήταν η μόνη που συμμετείχε με ομάδα αποκλειστικά κοριτσιών σε πρωτάθλημα υποδομών ΕΠΣ στην κατηγορία Κ-12, σε ολόκληρη την Ελλάδα! Έχοντας κάνει τρεις γεμάτους γύρους αγώνων, από τον Οκτώβριο 2021 έως και τον Ιούνιο 2022, τα κορίτσια αγωνίστηκαν απέναντι σε μεικτές ομάδες αγοριών - κοριτσιών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, κάνοντας άλματα στην εξέλιξή και στην αγωνιστικότητά τους. Εγχείρημα για το οποίο θα γίνει εκτενής αναφορά στις αναπτυξιακές υπηρεσίες της ΕΠΟ και της UEFA.

Πέρα από τις εγγενείς δυσκολίες του εγχειρήματος, οι ιθύνοντες των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και οι γονείς των αθλητριών, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την απόλυτη αδιαφορία έως και εχθρική αντιμετώπιση από το Δήμο Ιωαννιτών, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις για πρόσβαση σε βασικές συνθήκες υγιεινής!

Ευτυχώς, η στήριξη των προσπαθειών των αθλητριών μας από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου κ. Βρακά, καθώς και από το σύνολο σχεδόν των Σωματείων που συναγωνίστηκαν (πλην της μοναδικής μαύρης εξαίρεσης), οδήγησε στην ευτυχή και επιτυχή λήξη της χρονιάς.

Οι άνθρωποι των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, που είναι οι ίδιοι γονείς των αθλητριών του Σωματείου, ευχαριστούν από καρδιάς τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες των ομάδων και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου για την στήριξη της προσπάθειας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου