Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Πηγές Λούρου - Ε.Τσιάλιος : "Η διοίκηση αδυνατεί να ανταπεξέλθει για τη νέα σεζόν - Όποιος θέλει μπορεί να αναλάβει"


Δύσκολα τα πράγματα για το σωματείο του Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου, καθώς η τωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον Βαγγέλη Τσιάλιο, με ανακοίνωση της ενημερώνει πως αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ερχόμενης σεζόν και καλεί όποιον χωριανό και μη θέλει να αναλάβει.

Δύσκολη απόφαση για την μέχρι τώρα διοίκηση της ομάδας, αλλά οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που επωμίζονται τα σωματεία, με αφορμή Μητρώο και άλλα πολλά, σε μια δύσκολη εποχή από άποψη οικονομικών, μετά από αστάθεια λόγω κορονοιού, συν την ψυχολογική φθορά των παραγόντων, οδηγούν σε αδιέξοδα.


Η ανακοίνωση :

"Μετά από 7 χρόνια πετυχημένης παρουσίας μας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηπείρου και την ομάδα του χωριού μας στο ανώτερο επίπεδο της Α΄ Ερασιτεχνικής φέτος και με την παραμονή της σε αυτή, η διοίκηση της ομάδας αδυνατεί πλέον να ανταπεξέλθει για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Όσοι χωριανοί και μη θέλουν να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια για την ομάδα μας και το χωριό μας να επικοινωνήσουν με την αποχωρούσα διοίκηση του συλλόγου μας για περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον".

                       18-6-2022

           Ο πρόεδρος  Τσιάλιος Ευάγγελος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου