Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Τριπλό χτύπημα η Ελεούσα με Φ.Μαρμούτα, Σ.Μαλλάτο και Σ.Καράσα


Όπως φαίνεται η Θύελλα Ελεούσας «σήκωσε» το μεγαλύτερο μέρος την περσινής ομάδας της Κράψης και πιθανότατα πάει για μεγάλα πράγματα, μιας και οι «πεταλοφόροι» με αυτούς τους παίκτες πήραν δυο τίτλους την περσινή σεζόν, Κύπελλο και Σούπερ Καπ, ενώ ήταν μέχρι τέλους μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν για τα μπακ οι Φίλιππος Μαρμούτας και Σταύρος Καράσας, με τον πρώτο να έχει αρκετή εμπειρία κι από μεγαλύτερη κατηγορία, με Δόξα Κρανούλας, Ανατολή και Σούλι Παραμυθιάς στη Γ΄ Εθνική. Ο δεύτερος πιο νεαρός σε ηλικία, αλλά ταλαντούχος, έχει διακριθεί κυρίως με τη φανέλα της Κράψης, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στο Πέραμα και στις υποδομές της Δόξα Κρανούλας και των Ελπίδων Ιωαννίνων.

Τρίτη μεταγραφή ο Στέφανος Μαλλάτος, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά και πιο πίσω αν χρειαστεί. Με αρκετή εμπειρία και αυτός από ανώτερη κατηγορία, καθώς υπήρξε παλιότερα αρχηγός στον Εθνικό Φιλιππιάδας στη Γ΄ Εθνική, ενώ έχει παίξει κι αυτός σε Σούλι Παραμυθιάς και Ανατολή, πάλι στη Γ΄ Εθνική.

Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων του καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου