Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Φιλική ισοπαλία στο Κουτσελιό, 2-2 με τους Λογγάδες


Φιλική αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Κουτσελιού ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τους Λογγάδες, με τελικό σκορ 2-2!

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με κάποιες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, όπως και οι Λογγάδες. Ο Σπύρος Τασιούλας από το τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου και μετά πέρασε στο γήπεδο και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.


Στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες με πρώτη αυτή του Κουτσογιάννη στο 9ο λεπτό να σουτάρει πάνω από την εστία μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 19΄, όταν ο Χαριζάι σούταρε, ο Στεργίου απέκρουσε, η μπάλα δεξιά στον Γούση, παράλληλη πάσα, πλασέ του Χαριζάι και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 26΄ ο Κουτσογιάννης κερδίζει τις κόντρες, μπαίνει στην περιοχή, πασάρει στον Δάσκαλο Α., σουτ του τελευταίου, η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό των Λογγάδων και περνάει κόρνερ. Εκτελεί το κόρνερ ο Δάσκαλος Ι. από αριστερά, κεφαλιά του Κουτσογιάννη, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 32΄ σέντρα του Ναθαναήλ από δεξιά, κεφαλιά του Κουτσογιάννη, λίγο έξω η μπάλα. Στο 34΄ αντεπίθεση για το Κουτσελιό, ο Κουτσογιάννης πασάρει στον Δάσκαλο Α., αυτός πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Καρδάνη, αλλά τον προλαβαίνει ο γκολκίπερ των Λογγάδων. Στο ασίστ του Ναθαναήλ από δεξιά, πλασέ του Μπακαγιάνη εντός περιοχής, διώχνει αμυντικός προ της εστίας. Στο 45΄ τελικά έρχεται το γκολ για τους μελανόλευκους και για τον Κουτσογιάννη, που με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ναθαναήλ από δεξιά, ισοφάρισε σε 1-1.


Στην επανάληψη οι Λογγάδες μπήκαν πιο φουριόζοι, ενώ έκαναν και δυο αλλαγές με την είσοδο των Φειζουλά και Τσιλοτάι που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Στο 47΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Φειζουλά σουτάρει από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Δυο λεπτά μετά έρχεται το 1-2, ο Γκόλιας Λ. εκτελεί φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την άμυνα του Κουτσελιού, ο Γκούζος πασάρει και ο Χαριζάι σκοράρει από κοντά για δεύτερη φορά στο ματς. Στο 59΄ πολύ ωραία κάθετη του Κουτσογιάννη προς τον νεαρό Κεφάλα, ο δεύτερος σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Πρεβεζιάνο. Στο 69΄ ατομική ενέργεια του Κουτσογιάννη και σουτ από δεξιά, αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 84΄ ο νεαρός Δάσκαλος Ι. πασάρει στον Κοσμά Π., αυτός παίζει ξανά τον Δάσκαλο Ι., με τον τελευταίο να πιάνει πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και να νικά τον Πρεβεζιάνο για το τελικό 2-2.

 

ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Στεργίου, Ναθαναήλ, Ναυρόζογλου, Κρανάς Κ., Κακαράντζας Α., Δάσκαλος Α., Μπλέτσας, Τσακανίκας, Δάσκαλος Ι., Μπακαγιάννης, Κουτσογιάννης

Έπαιξαν και οι : Κεφάλας, Κοσμάς Π., Κοσμάς Σ., Σιαράβας, Τίνας, Τσαρπέλας, Βλέτσας

 

ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Καρδάνης, Δραγάτης, Παπανικολάου, Μπονόβας, Ντάνας, Γκόλιας Λ., Γκούζος, Χαριζάι, Γκόλιας Ι., Γούσης, Λαγός

Έπαιξαν και οι : Φειζουλά, Τσιλοτάι, Πρεβεζιάνος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου