Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Θύελλα Ελεούσας : Ξεκίνημα με υψηλούς στόχους, για να γιορτάσει τα 65 χρόνια ιστορίας (Video - Photos)


Άρχισε να μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας σήμερα και η Θύελλας Ελεούσας, η οποία φέτος έχει ενισχυθεί πάρα πολύ σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αποκτήθηκαν πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι αγωνίζονταν στην περσινή Κυπελλούχο Κράψη και σίγουρα οι στόχοι τη φετινή σεζόν θα είναι υψηλοί.


Από πλευράς διοίκησης είναι αρκετά αισιόδοξοι και μας μίλησαν για την κατάκτηση έστω ενός τίτλου (Πρωτάθλημα ή Κυπέλλου), μιας και οι κιτρινόμαυροι γιορτάζουν 65 χρόνια από την ίδρυση τους το 2023. Ο προπονητής ήταν πιο ταπεινός, θέλοντας αρχικά να δέσει η ομάδα, μιας και ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα.

Στην πρώτη προπόνηση η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη, γύρω στα 21-22 άτομα, με ελάχιστες απουσίες. Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι, ενώ έχει βγει το πρόγραμμα και για τα φιλικά. Στην εκγύμναση της ομάδας πολύτιμη είναι η συνεισφορά του Γιάννη Σαββίδη, που τους έστρωσε στη δουλειά από την πρώτη μέρα.

Στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης έγιναν και γίνονται έργα για να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για όλους. Μπήκαν πυλώνες για φωτισμό, στα αποδυτήρια γίνονται ανακαινίσεις, ενώ όπως μας ενημέρωσαν θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα Μ.Μ.Ε., τον γιατρό και τους παρατηρητές αγώνα, που θα τους προστατεύει από άσχημες καιρικές συνθήκες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου