Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Μανώλης Σκούφαλης : "Πρωτίστως με ενδιαφέρει η ενότητα και η αγωνιστικότητα" (Video)


Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Θύελλας Ελεούσας, Μανώλης Σκούφαλης, που αρχικά ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό, ενώ στη συνέχεια μας είπε πως η ομάδα θέλει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησαν από πέρυσι, να προωθήσουν νέα παιδιά και να τα βοηθήσουν να εξελιχθούν. Φέτος όμως η διοίκηση έκανε μια υπέρβαση, έφερε έμπειρους ποδοσφαιριστές να στελεχώσουν την ομάδα και να καταφέρουμε κάτι καλύτερο.

Τόνισε πως πάνω από όλα είναι να έχει η ομάδα ενότητα, αγωνιστικότητα και για τους στόχους θα φανεί στην πορεία. Πρωταρχικά θέλει να γίνει καλή προετοιμασία, να μπουν οι ποδοσφαιριστές σε σωστό ρυθμό για να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Θέλουν να κάνουν μια Ελεούσα δυνατή ανταγωνιστική, για στόχους δεν ήθελε να πει κάτι συγκεκριμένο.

Για την ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας δήλωσε πως δεν υπήρχε λόγος να ξεκινήσει πιο νωρίς και πως αυτή η ημερομηνία είχε οριστεί από την αρχή, ανεξαρτήτως από εξωγενείς παράγοντες.

Τέλος για το πρωτάθλημα που θα γίνει σε έναν Όμιλο με 19 ομάδες μας είπε ότι θα είναι δυνατό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, θα έχει αρκετό κόσμο και σίγουρα πολλά ντέρμπι.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου