Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Γιάννης Τασιούλας : "Γενέθλια 65 χρόνων ιστορίας με τουλάχιστον έναν τίτλο" (Video)


Δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος της Θύελλας Ελεούσας, Γιάννης Τασιούλας, με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας, όπου αρχικά μας ενημέρωσε πως φέτος η ομάδα δεν είναι μόνο ενισχυμένη αγωνιστικά με τις προσθήκες που έκανε, αλλά έχει οργανωθεί και αρκετά καλά. Έχει πολύ καλή συνεργασία με τον τοπικό Δήμο Ζίτσας, έχουν μπει πυλώνες για φωτισμό, έχει ξεκινήσει ανακαίνιση στα αποδυτήρια. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και η ομάδα πρέπει να φτάσει εκεί που ήταν κάποτε, τόνισε.

Η ομάδα γιορτάζει το 2023 65 χρόνια ιστορίας και όπως συνέχισε να μας λέει, όλοι στη διοίκηση θέλουν αυτά τα γενέθλια να συνδυαστούν τουλάχιστον με έναν τίτλο.

Όσον αφορά την αλλαγή στο ρόστερ, όπου πέρυσι είχε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ φέτος ήρθαν πολλοί έμπειροι, μας είπε πως αυτό έγινε σε συνεννόηση με το τεχνικό τμήμα της ομάδας. Φτιάχτηκε ένα κράμα από άξιους και ικανούς πιτσιρικάδες και έμπειρους, που όμως μεγάλωσαν τα προηγούμενα χρόνια και αυτοί στην ομάδα της Ελεούσας.

Για τα έργα στο γήπεδο τόνισε πως επί καθημερινής βάσης όλο το διοικητικό συμβούλιο είναι στο γήπεδο συνέχεια. Υπάρχει ένας επίσης τεχνικός διευθυντής (Γιώργος Ντάσιος), που αφήνει και την ψυχή του σε αυτό το γήπεδο.

Στο τέλος έδωσε ευχές σε όλους και μας είπε ότι ξεπεράστηκε από χθες και ο φόβος τι θα γίνει με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και το Μητρώο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου