Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Ξεκίνημα προετοιμασίας για το Μέτσοβο - Δηλώσεις του Πέτρου Κοντοδήμα


Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του η ομάδα του Π.Α.Σ. Μέτσοβο, στη φυσική έδρα της ομάδας, παρουσία 14-15 ποδοσφαιριστών, του προπονητή Πέτρου Κοντοδήμα και μελών της διοίκησης!

Οι «μπλε» κράτησαν όλο το περσινό ρόστερ και δυνάμωσαν στην επίθεση με την μεταγραφή του Γιάννη Νάκου. Άκρως ανταγωνιστικοί την περσινή χρονιά, το ίδιο θέλουν να πετύχουν και φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή, Πέτρο Κοντοδήμα, μας δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσέλευση στην πρώτη προπόνηση, δεδομένου των καλοκαιρινών διακοπών.


Για τους στόχους των «μπλε» μας είπε πως θέλουν να είναι η ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και το ευχαριστιόνται παίκτες και φίλαθλοι. Τα βλέμματα πέφτουν κυρίως στον θεσμό του Κυπέλλου και φέτος, μιας και η ομάδα πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τον τελικό, αλλά έπεσε πάνω στη μετέπειτα Κυπελλούχο Κράψη, ενώ στο πρωτάθλημα να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Για το κομμάτι των μεταγραφών δήλωσε πως στόχος είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας, μιας και ο Αντώνης Γιαμβρίας είναι από τις ελάχιστες αποχωρήσεις στην ομάδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου